Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος ήρωας έχει φρικτό τέλος στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Η σειρά του MEGA δεν σταματά να απασχολεί 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος ήρωας έχει φρικτό τέλος στα επόμενα επεισόδια
2'

Αυτή την εβδομάδα, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Ωστόσο, οι σεναριακές ανατροπές και οι δυνατές στιγμές θα είναι πολλές.

Απόψε, θα δούμε την Ιουλία να πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπωρείται, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο.

Η Ειρήνη βάζει όρους στους γονείς της για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν το δέχεται άνετα, ενώ η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο, αφήνοντας άναυδους πατέρα και κόρη.

Στο αυριανό επεισόδιο, η Ασπασία παίρνει τα ινία και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Η Ειρήνη ξαφνιάζεται από τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης.

Το προσκλητήριο του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμο, αλλά εκείνη ντρέπεται να το μοιράσει. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη συνεχίζονται, καθώς εκείνη νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του. Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Ο Αλέξης καταφέρνει να φτιάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να έχει πει στη Μυρτάλη για ποιον τον προορίζει. Ο πρώτος παγιδεύει με εκρηκτικό μηχανισμό το αυτοκίνητο του εισαγγελέα, Μιχάλη Οικονομέα, και πραγματοποιεί την απειλή του, τινάζοντάς το στον αέρα… Ο φρικτός θάνατος, που θα έχει ο εισαγγελέας, ταράζει τους πάντες στη Μάνη και ανοίγει νέα έρευνα αναφορικά με το ποιος βρίσκεται από πίσω…

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Εντυπωσιάστηκε η Κατερίνα Καραβάτου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-«Απολαύστε υπεύθυνα»

MasterChef 2023: Aπαιτητικό το αποψινό Mystery Box - Μειώνεται ο χρόνος για τους παίκτες

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή