Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Γη της Ελιάς» - Τι έκαναν οι αντίπαλοι

«Γη της Ελιάς»: Η σειρά του MEGA ολοκλήρωσε την πορεία της με θετικό πρόσημο… 

Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Γη της Ελιάς» - Τι έκαναν οι αντίπαλοι
2'

Βράδυ Τετάρτης, χθες, και το κοινό απέδειξε ότι μέχρι το τέλος θέλησε να ακολουθεί τη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Η παραγωγή μυθοπλασίας του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, «Η Γη της Ελιάς» έκανε 27% στο γενικό σύνολο, παίρνοντας την πρωτιά στην prime time. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, σημείωσε 19,2%.

Ο «Σασμός» του ALPHA, που ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, άγγιξε 23,5% στο σύνολο και 22,6% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, από τις 22.50 έως τις 24.00, έκανε 21,8% στο σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, το σίριαλ του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε 14,8% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα, το «Survivor All Star» κράτησε παρέα στο 14,5% του συνόλου και στο 12% του δυναμικού κοινού. Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται οι παίκτες να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός, αντίστοιχα. Τα γυρίσματα των τελευταίων αγώνων έχουν πραγματοποιηθεί και η τελική τριάδα των παικτών είναι γεγονός. Σύμφωνα με τα spoilers, μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η επόμενη παίκτρια που εγκαταλείπει το ριάλιτι.

Τι συμβαίνει στη ζώνη των 20.00 και late night

Στη ζώνη των 20.00, νικητής αναδεικνύεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έκανε 18,9% στο σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη, για το «First Dates» του STAR τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 9,3% στο σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό. Η «Αρένα» του ΑΝΤ1 έκανε 8,9% και 8,3%, αντίστοιχα, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να κρατά ένα μικρό αλλά σταθερό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή