Eurovision 2024: Η Silia Kapsis κέρδισε τις εντυπώσεις στον τελικό

Η εκπρόσωπος της Κύπρου έχει κάνει γκελ στους Eurofans

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis κέρδισε τις εντυπώσεις στον τελικό
2'

Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει όχι μόνο για τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και για τη Silia Kapsis. Η εκπρόσωπος της Κύπρου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision με το κομμάτι «Liar», το βράδυ του τελικού, και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που παρακολουθεί live τη γιορτή της μουσικής.

Η 17χρονη έχει αυτοπεποίθηση και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κερδίζοντας ένα δυνατό χειροκρότημα. Η καλλονή τραγούδησε το «Liar», που έγραψαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel, ενώ τη σκηνοθεσία για του video clip ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας. Με σύμμαχο τη φωνή αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες, έπεισε τους Eurofans!

https://www.instagram.com/reel/C6158lpCu5T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δουλεύουμε πολύ σκληρά να ξέρετε! Ασταμάτητα την έχω, είμαι πάρα πολύ αυστηρή», είπε η Βικτώρια Χαλκίτη που κοουτσάρει την εκπρόσωπο της κυπριακής αποστολής. Η Silia Kapsis από τη μεριά της δήλωσε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό: «Δεν έχω πολύ άγχος για αύριο, όπως είχα στην αρχή. Τώρα είμαι πιο χαλαρή, μόνο να περνάμε καλά! Αληθεύει ότι κάνω διάδρομο και τραγουδάω παράλληλα για να έχω αντοχές. Είχα λίγο άγχος στον ημιτελικό αλλά ο κόσμος με βοηθάει πάνω στη σκηνή. Βεβαίως έχουμε μιλήσει με τη Μαρίνα».

Ποια είναι η Silia Kapsis

Γεννημένη στις 5 Δεκεμβρίου του 2006, έχει καλλιτεχνικό DNA αφού πατέρας της είναι ο Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής και μητέρα της η πρώην χορεύτρια Δέσποινα Ρεβέκκα Σαϊβανίδη. Υπήρξε τραγουδίστρια για την Australian Youth Performing Arts Company (AYPAC), ενώ το πρώτο τραγούδι της, «Who Am I?», το οποίο έγραψε και συνέθεσε σε ηλικία 12 ετών. Κυκλοφόρησε δύο ακόμη σινγκλ, το «No Boys Allowed» και το «Disco Dancer», τον Μάρτιο και τον Μάιο του 2023. Η 17χρονη έκανε το ντεμπούτο της ως πρωταγωνίστρια στην ταινία μικρού μήκους Pearly Gates του 2022 και έχει δουλέψει σε διάφορα τηλεοπτικά έργα για το αυστραλιανό Nickelodeon, εμφανιζόμενη ως τακτική παρουσιάστρια στην τοπική έκδοση του Nick News.

Διαβάστε επίσης

Eurovision: Ένταση μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών έξω από το από το Malmö Arena

Eurovision 2024: Εκρηκτική η Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό – Τα έδωσε όλα

Eurovision 2024: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον μεγάλο τελικό

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή