Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την μάχη της με τον καρκίνο

«Δύο χρόνια από την μεταμόσχευση», έγραψε χαρακτηριστικά η γυμνάστρια
Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την μάχη της με τον καρκίνο
2'

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media προχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου το πρωί της Δευτέρας (3/6), αφού σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την μεταμόσχευση που της έσωσε την ζωή.

Η γνωστή γυμνάστρια που έγινε πρότυπο ψυχικής δύναμης και ενέπνευσε χιλιάδες γυναίκες που δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο, ήθελε να στείλει το δικό της ευχαριστώ στην γυναίκα που την βοήθησε να αντιμετωπίσει την λευχαιμία με ένα συγκινητικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C7vyHHgKNUk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα κλείνω δύο χρόνια από την μεταμόσχευση! Δυο χρόνια που μια υπέροχη γυναίκα μου έσωσε τη ζωη! Η δότριά μου, ο άγγελός μου! Ποσό σ' ευχαριστώ, πόσο να ήξερες. Θα σε γνωρίσω σύντομα! Δύο χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής. Κάτι που δε βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα. Κουράστηκα! Αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ. Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας, πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες, όλους σας, όλους.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε , για όλη την στήριξη και την υπομονή. Eνα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου , στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή…

Τέλος ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές. Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί. Δύο χρόνια. Ευχαριστώ Αγγελε μου! "Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές Γι' αυτό να μην φοβάσαι πια…"».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή