Τι ψήφισε το κοινό την Κυριακή – Οι σειρές, το Survivor και ο Αρναούτογλου έδωσαν μάχη

Χθες Κυριακή, υπήρξαν ξεκάθαροι νικητές στην αρένα της τηλεθέασης της TV

Τι ψήφισε το κοινό την Κυριακή – Οι σειρές, το Survivor και ο Αρναούτογλου έδωσαν μάχη
Unsplash
1'

Τις Κυριακές, οι τηλεθεατές κάθονται στον καναπέ και συντονίζονται στην TV για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα. Η Nielsen, όπως κάθε μέρα, δημοσιεύει το top 10 με την υψηλότερη τηλεθέαση και οι πρωταγωνιστές είναι οι συνήθεις «ύποπτοι»!

Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρέθηκε το «Famagusta» που καθήλωσε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου. Η παραγωγή μυθοπλασίας συγκέντρωσε 30% στο σύνολο, με 1.040.000 τηλεθεατές να βλέπουν MEGA και να συγκινούνται με τις καθηλωτικές σκηνές. «Η Γη της Ελιάς», επίσης στο μεγάλο κανάλι, έκανε 26,8% στο σύνολο, ποσοστό πολύ υψηλό αν αναλογιστεί κάποιος ότι η σειρά βρίσκεται στον αέρα τρία χρόνια. Μάλιστα, είναι από τα σίριαλ που έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σαρώνει στη βραδινή ζώνη. Ο παρουσιαστής κέρδισε το 21,8% στο σύνολο και απέδειξε ότι το κοινό τον ακολουθεί πιστά.

«Survivor», «Καλύτερα δε γίνεται!», ήταν στην 5η και 6η θέση ενώ ο «Τροχός της τύχης» βρέθηκε στη 10άδα για μία ακόμη φορά με 406.000 τηλεθεατές. «Kitchen Lab», μία ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 και το «5Χ5 special», συμπλήρωσαν τη δεκάδα των νικητών για τη χθεσινή ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή