Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη Μιχαλάκη με έβγαλε από τον συναισθηματικό βούρκο»

Η εξομολόγηση αγάπης του Γιώργου Παπαγεωργίου για τη γυναίκα της ζωής του

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη Μιχαλάκη με έβγαλε από τον συναισθηματικό βούρκο»
Instagram
1'

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου το πρωί της Κυριακής (16/6) και για μια ακόμη φορά μίλησε για την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη με τα πιο γλυκά λόγια.

Μάλιστα, ο ηθοποιός τόνισε, ότι η σύζυγος και μητέρα του παιδιού του, είναι εκείνη που τον έβγαλε από τον συναισθηματικό βούρκο.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξήγησε ότι: «ήταν ουσιαστικά μια περίοδος που ας πούμε ότι είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τα δικά μου σκοτάδια, σαν να λέμε, καθώς μεγάλωνα. Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή, στη δουλειά επίσης περιέργως συνέβη το ακριβώς αντίθετο όσο πήγαιναν χάλια τα πράγματα στα προσωπικά μου».

Οπότε κάπως ξέδινα μέσα από τη δουλειά, ας το πούμε έτσι. Ότι μιζέρια ένιωθα, κάπως αποφορτιζόμουν μέσα από την εργασία μου. Βέβαια, αυτό δεν σε κάνει στα αλήθεια ευτυχισμένο γιατί η επιτυχία δεν φέρνει κατ’ ανάγκη και την ευτυχία».

«Όταν λοιπόν γνώρισα τη Δανάη ήταν μια στιγμή που ένιωσα σαν να ήρθε και να με τράβηξε από αυτόν τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει. Εντελώς ψυχοθεραπεία η Δανάη» κατέληξε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή