Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αποθέωσε την Κατερίνα Λιόλιου και της ζήτησε να πει acapella το «Νοικιάστηκε»

«Πέρα του ότι είναι καλή τραγουδίστρια, είναι και πάρα πολύ όμορφη», είπε ο ποδοσφαιριστής για την Κατερίνα Λιόλιου

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αποθέωσε την Κατερίνα Λιόλιου και της ζήτησε να πει acapella το «Νοικιάστηκε»
1'

Το βραβείο του «Καλύτερου Λαϊκού Modern» απένειμε στα «MAD VMA 2024» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με νικήτρια την Κατερίνα Λιόλιου και το τραγούδι «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου».

Λίγο πριν προσφωνήσει το όνομα της Κατερίνας Λιόλιου, ο δημοφιλής αθλητής τόνισε ότι, πέρα από την υπέροχη φωνή της είναι και μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και αφού της έδωσε το βραβείο, της ζήτησε να τραγουδήσει acapella το «Νοικιάστηκε» για τους χιλιάδες θεατές που παρακολουθούσαν live την μουσική βραδιά, με την τραγουδίστρια να μην του χαλάει το χατίρι.

Μαρίνα Σάττι: Η γκριμάτσα μετά την σπόντα της Νέγκα για το χασμουρητό της στα MAD VMA 2024

Ωστόσο, την παράσταση το βράδυ της Τετάρτης (19/6) έκλεψε η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στη Μαρίνα Σάττι και την Αθηναΐς Νέγκα, όταν η παρουσιάστρια του Action 24 πέταξε σπόντα στην τραγουδίστρια για το χασμουρητό της, λίγο πριν της παραδώσει το βραβείο, ενώ εξέφρασε και την διαφωνία της με την στάση της στην Eurovision.

Από το βράδυ της Τετάρτης τα ονόματα των δύο γυναικών τρεντάρουν στο Twitter, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και βιντεάκια που απαθανατίζουν την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στην σπόντα της Αθηναΐς Νέγκα.

Σε βίντεο φαίνεται χαρακτηριστικά η Μαρίνα να κάνει μία γκριμάτσα την ώρα που μιλάει η δημοσιογράφος, ενώ νωρίτερα η Έλενα Παπαρίζου λέει στην τραγουδίστρια: «Χαμογέλα, χαμογέλα!»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή