Κέιτ Μίντλετον: H μάχη με τον καρκίνο οι ανησυχίες και οι φόβοι της

Στην μάχη με τον καρκίνο η Η Κέιτ Μίντλετον  αντιμετωπίζει πολλά συναισθήματα.
Κέιτ Μίντλετον: H μάχη με τον καρκίνο οι ανησυχίες και οι φόβοι της
Photo: AP
2'

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε λαμπερή και χαμογελαστή στην παρέλαση Τrooping the Colour την περασμένη εβδομάδα, παρά τα αντιφατικά συναισθήματα που της προκαλεί η μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η πρώην γραμματέας Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, Άιλσα Άντερσον επισήμανε ότι η μητέρα τριών παιδιών εξακολουθεί να παλεύει με το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο.

«Μπορεί να είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά εξακολουθεί να είναι μητέρα και σύζυγος και να περνάει τα ίδια συναισθήματα και τις ίδιες ανησυχίες και φόβους που θα περνούσε οποιοσδήποτε άλλος σε αυτές τις συνθήκες», δήλωσε η Άντερσον στο περιοδικό People την Πέμπτη.

Η Κέιτ Μίντλετον έμεινε έξι μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πριν επιστρέψει στην δημόσια ζωή στην παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά, Καρόλου. Στην τελευταία ενημέρωση για την υγεία της είπε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και «δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα».

Ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε χαμογελαστή και γενναία το περασμένο Σάββατο όταν βγήκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τους εορτασμούς των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου Γ’, ο οποίος επίσης πάσχει από καρκίνο.

«Θα ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είτε ο βασιλιάς είτε η πριγκίπισσα ήταν άρρωστοι και υποβάλλονταν σε μια αρκετά σκληρή θεραπεία», δήλωσε στο People η βασιλική συγγραφέας Σάλι Μπέντελ Σμιθ.

Η βασιλική ιστορικός Αμάντ Φόρμαν δήλωσε στο People ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα των παιδιών της καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. «Τα παιδιά δεν θα θυμούνται την μαμά να κάνει χειραψίες ούτε τα νοιάζει πραγματικά. Αλλά θα θυμούνται τη μαμά να φτιάχνει κέικ [ή όταν] πήγαινε στο τοπικό κατάστημα και αγόραζε κάτι ή τα πήγαινε κάπου», δήλωσε η Φόρμαν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενημέρωσε τον κόσμο για τη διάγνωση του καρκίνου της με βίντεο στις 22 Μαρτίου, αφού άρχισαν να κυκλοφορούν εικασίες και σενάρια για την υγεία της.

Μετά την παρέλαση η ειδική στα βασιλικά θέματα Κέιτι Νίκολ υποστήριξε ότι η τελετή επιβάρυνε την υγεία της Μίντλετον. «Ήταν όρθια για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε η Νίκολ στο “Entertainment Tonight”.

«Υπήρξε μια στιγμή που παρακολουθούσε την παρέλαση … και της προσφέρθηκε μια καρέκλα, την οποία δέχτηκε με ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι απλώς μια μικρή αναγνώριση ότι δεν είναι τόσο δυνατή, δεν είναι τόσο γυμνασμένη, όπως ήταν πριν ξεκινήσει αυτή τη θεραπεία», ανέφερε η Κέιτ Νίκολ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή