«Κόλαφος» η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού - «Την είχα σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού και το μεγάλο παράπονο

«Κόλαφος» η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού - «Την είχα σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»
1'

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Summer’s Cool, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τη Ναταλία Γερμανού.

«Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια, δεν την έχω όμως πια σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, γιατί ήμουν και γω μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» συμπλήρωσε εν συνεχεία, με νόημα, η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Μαρία Ιωαννίδου για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα: «Έλεος πια με την κακία!»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα λέγοντας: «Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, όταν για έναν χρόνο με τον Φρέντυ είχαμε χωρίσει για δικούς μας λόγους. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, όχι στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ».

«Απατάς τον Φρέντυ Γερμανό; Ποτέ! Έλεος πια με την κακία! Έγραψαν και είπαν διάφορα! Δεν ντρέπονται; Θα το ‘λεγα αν ήταν αλλιώς; Μόνη μου το είπα, δεν το ήξερε κανείς αυτό», συμπλήρωσε, κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή