Διονύσης Πρώιος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του Master Chef

Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειάς του

Διονύσης Πρώιος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του Master Chef
1'

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Διονύση Πρώιου σε ηλικία 58 ετών.

Ο πρώην παίκτης του Master Chef έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9) σε τροχαίο με τη μηχανή του, την ίδια μηχανή που είχε συνδεθεί με τον τραγικό χαμό του γιου του, Μιχάλη, πριν λίγα χρόνια.

Ο Διονύσης Πρώιος οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν στο ύψος της Αττικής Οδού το όχημά του εξετράπη και ανατράπηκε.

Ο γνωστός σεφ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μια στενή του φίλη μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία ενημέρωσε πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του, όπου είχε γίνει και η κηδεία του γιου του.

Στην ανάρτησή της, η φίλη του Διονύση αποκάλυψε ότι η μητέρα του, λόγω προχωρημένης ηλικίας και προβλημάτων υγείας, δεν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία. Επίσης, έκανε έκκληση να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή