Το σημερινό Big Brother Live

Στον σημερινό ημιτελικό (Live) του Big Brother η αποχώρηση της Στέλλας είναι γεγονός. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και την επόμενη...

1'

Στον σημερινό ημιτελικό (Live) του Big Brother η αποχώρηση της Στέλλας είναι γεγονός. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και την επόμενη Κυριακή θα κριθούν στον τελικό οι τέσσερις παίχτες, που απέμειναν ή είχαν τις μεγαλύτερες αντοχές. Αντώνης (Dito), Εβελίνα, Ηλίας και Φούκος.

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της Ρούλας να "ξεσκεπάσει" τις αδυναμίες των παιχτών, είναι αμφίβολο αν οι τηλεθεατές κρίνουν αντικειμενικά ή αν αρκoύνται στην "επιμελώς σερβιρισμένη" άποψη του κάθε παίχτη που έφτασε στον τελικό. Το "ουδείς αναμάρτητος" ίσως είναι αυτό που θα πρέπει να πει πολλά σε εκείνους που έχουν ένστικτο και δεν πλανώνται "πλάνην οικτρά", ως προς την ψηφοφορία.

Κι όσοι φωνάζουν για υποκρισία και ψεύτες, μήπως πρέπει να δουν καλύτερα μέσα τους; Λέμε τώρα....

Δεν είναι παρά "Just a game" με σαφώς δυνατό κίνητρο 200.000 ευρώ, ποσόν καθόλου ....ευκαταφρόνητο για να εξουδετερώσει ο ένας παίχτης, τις αντιστάσεις του άλλου, με ψυχροπολεμική στρατηγική και σχέδιο...

Καλή λεφτεριά στους έγκλειστους έως την επόμενη Κυριακή! Οι τελευταίες μέρες θα είναι και οι πιο δύσκολες, αλλά είναι πολλά τα λεφτά guys!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή