Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Πρεμιέρα για το Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ

Η Τελετή Έναρξης θα σημάνει το ξεκίνημα του Μουντιάλ της Βραζιλίας που θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 21.00, σε απευθείας σύνδεση από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Την τελετή θα περιγράψουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Μανώλης Μαυρομμάτης.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Πρεμιέρα για το Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ
1'

H εναρκτήρια βραδιά του Μουντιάλ θα συνεχιστεί στις 22.00 με την εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ». Καλεσμένοι του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο Σίλβα Κλέϊτον, ο Γιάσμινκο Βέλιτς και ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Η εκπομπή θα παρουσιάσει αφιερώματα στη Βραζιλία και την Κροατία, λίγο πριν από την σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, καθώς και πλούσια εικόνα από τη μαγευτική Βραζιλία.

Στις 23.00 θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος, ενώ θα σχολιάσει ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος. Αμέσως μετά τον αγώνα ακολουθεί η εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» με ανάλυση των φάσεων και πλούσιο ρεπορτάζ από την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, από τους απεσταλμένους της ΝΕΡΙΤ Δημήτρη Μαλισιώβα και Χρήστο Κοντό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή