Πάρις Χίλτον – Κιμ Καρντάσιαν: Βίοι παράλληλοι…

Είναι και οι δύο γνωστές για τις εμφανίσεις τους σε ότι έχει να κάνει με τη showbiz… Από reality show, δισκογραφικές δουλειές, παρουσιάσεις εκπομπών...

2'

Είναι και οι δύο γνωστές για τις εμφανίσεις τους σε ότι έχει να κάνει με τη showbiz… Από reality show, δισκογραφικές δουλειές, παρουσιάσεις εκπομπών, μέχρι τα πάρτι που διαρκούν ώρες ή και μέρες, τόσο η Πάρις Χίλτον, όσο και η Κιμ Καρντάσιαν είναι πάντα εκεί. Με λίγα λόγια, όπου γάμος και χαρά, η Μαγδάλω πρώτη…

Βέβαια αν θελήσει κάποιος να ψάξει για το τι έκαναν προκειμένου να γίνουν τόσο γνωστές ώστε να απασχολούν μονίμως τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών, θα διαπιστώσει πως απλά είχαν την τύχη να γεννηθούν από εκατομμυριούχους.

Σε δημοσίευμά της, η “Sun” παρουσιάζει την κοινή πορεία των δύο Αμερικανίδων σταρ προσπαθώντας να καταλήξει στο ποια είναι η πιο Vip. Και αν βιαστήκατε να συνδέσετε το Vip με τη γνωστή του έννοια (very important person) το οποίο σημαίνει πολύ σημαντικό πρόσωπο, τότε κάνατε λάθος. Η εφημερίδα εννοεί την πιο very Inane person, δηλαδή την πιο «κενή».

Μουσική: Τόσο η Πάρις Χίλτον, όσο και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν δώσει δείγματα γραφής στη δισκογραφία… Βέβαια τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά ούτε για τη μια, ούτε για την άλλη…

Έρωτας: Κοινή πορεία για τις Αμερικανίδες και στον έρωτα αφού κατά καιρούς έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις επιλογές των συντρόφων τους. Στη φωτό η Κιμ με τον Κρις Χάμφρις και η Πάρις με τον … Πάρη (Λάτση).

Τηλεόραση: Αμφότερες οι κοπέλες έχουν τα δικά τους ριάλιτι σόου. Η Πάρις Χίλτον στην καριέρα της έχει να επιδείξει την επιτυχία που είχε το «Ο κόσμος σύμφωνα με την Πάρις», ενώ η Κιμ Καρντάσιαν για 6η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει το «Κάνοντας παρέα με τους Καρντάσιαν».

Πλούτος: Και οι δύο …σταρ έχουν παρουσιάσει αρώματα και εσώρουχα με τη δική τους υπογραφή.

Αισθησιακές ταινίες: τα γνωστά σε όλους μας πορνό βιντεάκια της Πάρις Χίλτον κρατούσαν επί σειρά ετών καθηλωμένους τους πιτσιρικάδες στις οθόνες των υπολογιστών, προκειμένου να απολαύσουν τις ερωτικές προτιμήσεις της ξανθιάς καλλονής. Μάλιστα στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με διάφορους συμπρωταγωνιστές. Η Κιμ Καρντάσιαν είχε ζηλέψει τη δόξα της Πάρις και κατά σύπμτωση την είδαμε κι αυτή το 2007 τσίτσιδη να ικανοποιεί τις ερωτικές επιθυμίες του γνωστού ράπερ, Ray J.

Βέβαιως, όπως βλέπετε και οι δύο έχουν γίνει και εξώφυλλα στο Playboy…

Έπειτα από όλα αυτά, το αποτέλεσμα αναμφισβήτητα είναι η ισοπαλία για τις δύο …bimbos της Αμερικής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή