Η IWC SCHAFFHAUSEN ανακοινώνει το IWC CONNECT

Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση στην κατασκευαστική καινοτομία, ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της καινούριας συσκευής IWC Connect.

Η IWC SCHAFFHAUSEN ανακοινώνει το IWC CONNECT
2'

Αυτό το πανέξυπνο εργαλείο, το οποίο ενσωματώνεται στα λουράκια που χρησιμοποιούνται στα μηχανικά ρολόγια της IWC, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σε αυτούς που το φορούν τον έλεγχο συγκεκριμένων συσκευών, που είναι συνδεδεμένες στο Internet of Things (IoT), και του προσφέρουν πλήρη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του.

Η ιδέα πίσω από αυτή την καινοτομία είναι να προσφέρεται η δυνατότητα στους κατόχους των ρολογιών της IWC να ελέγχουν τις συνδεδεμένες συσκευές, που υπάρχουν στο περιβάλλον τους, απευθείας από τον καρπό τους, ενώ παράλληλα διατηρείται η ακεραιότητα ενός χειροποίητου μηχανικού ρολογιού.

Κατασκευασμένο έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματώνεται στο λουράκι των σπορ ρολογιών της IWC, ξεκινώντας με τα Big Pilot’s Watches, η IWC απαντάει στις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών, προσφέροντάς τους μια πολυτελή και υψηλής ποιότητας σχεδιαστική επιλογή, η οποία όχι απλά κρατάει αρχείο των δραστηριοτήτων του ιδιοκτήτη του αλλά του επιτρέπει να αλληλοεπιδρά με τις συνδεδεμένες συσκευές που υπάρχουν στο περιβάλλον του.

«Βλέποντας ότι πολλοί από τους πελάτες αλλά και τους πρεσβευτές της μάρκας μας επιλέγουν να φορούν συσκευές που τους προσφέρουν συνδεσιμότητα, ταυτόχρονα με το IWC ρολόι τους, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια τεχνολογική εταιρεία, που διαθέτει τον ίδιο τρόπο σκέψης, και να δημιουργήσουμε μια κομψή και αισθητικά συμπληρωματική λύση που εξαλείφει την ανάγκη για επιπρόσθετες συσκευές και στον άλλο καρπό από αυτόν που υπάρχει το IWC ρολόι» εξηγεί ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen.

«Αλλά, και αυτό είναι βασικό, δεν πειράζουμε περαιτέρω τα πανέμορφα ρολόγια μας – ένα ρολόι IWC θα είναι πάντα ένα χειροποίητο μηχανικό αριστούργημα. Έχουμε κατασκευάσει μια έξυπνη σχεδιαστική λύση, η οποία αλληλοεπιδρά καταπληκτικά και σφραγίζει τον κόσμο των προϊόντων μας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας μπορείτε να βρείτε στα Social Media της IWC και στην ιστοσελίδα www.IWC.com τους επόμενους μήνες.

Όλο το υλικό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το:
www.photopress.ch/image/iwc/products/IWC+Connect

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή