Το ανανεωμένο Public στο Golden Hall δεν είναι ένα ακόμα κατάστημα… Είναι μια μοναδική εμπειρία!

Μία από τις συνήθειες που μας έλειψε περισσότερο το διάστημα που μέναμε σπίτι, ήταν οι αγοραστικές εξορμήσεις στις κεντρικές αγορές και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Το ανανεωμένο Public στο Golden Hall δεν είναι ένα ακόμα κατάστημα… Είναι μια μοναδική εμπειρία!
6'

Ενόσω τα αγαπημένα μας καταστήματα παρέμεναν κλειστά δεδομένων των συνθηκών και νέοι, απρόσωποι όροι, όπως το «click away», έκαναν μία απρόβλεπτη είσοδο στις ζωές μας, εμείς χρειάστηκε να επανεξετάσουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες, αναζητώντας τις λύσεις που θα μας βοηθήσουν να ελιχθούμε στις συνθήκες της νέας πραγματικότητας, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Σε βάθος χρόνου, λοιπόν, αυτή η διαδικασία αναδιαμόρφωσε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την εμπειρία των αγορών, θέτοντας νέους κανόνες και φέρνοντας τον ρόλο της τεχνολογίας σε πρώτο πλάνο. Διότι ακόμη και αν υπήρχαν καταναλωτές, οι οποίοι δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές αγορές, κατάφεραν σταδιακά να γίνουν ευέλικτοι, μετατρέποντας τα σύγχρονα μέσα σε αναγκαία, εύχρηστα εργαλεία για την πραγματοποίηση των αγορών, αλλά και την καθημερινότητά τους εν γένει. Όπως ήταν επόμενο, αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση σηματοδότησε μία νέα εποχή για τις επιχειρήσεις αλλά και για το καταναλωτικό κοινό, μία εποχή στην οποία η άνεση, η ταχύτητα και η ευκολία στην εξυπηρέτηση, αποτελούν το τρίπτυχο για μία πιο απολαυστική εμπειρία αγορών.

Μάλιστα, αυτό το «τρίπτυχο» αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του νέου καταστήματος Public στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, το οποίο είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε το πρωινό της τελευταίας Τρίτης του Ιουνίου. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο κατάστημα υψηλής αισθητικής, το οποίο καταλαμβάνει 3.200 τετραγωνικά μέτρα και μετατρέπει την εμπειρία των αγορών μας σε μία απολαυστική «ιεροτελεστία» shopping, βόλτας και ψυχαγωγίας, για όλη την οικογένεια!

Τρία επίπεδα που συνθέτουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία αγορών

Πραγματοποιώντας μία βόλτα στους διαδρόμους του νέου καταστήματος Public στο Golden Hall, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό και φιλόξενο περιβάλλον τριών επιπέδων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του. Αυτό γίνεται φανερό, όχι μόνο από τις επιπλέον κατηγορίες προϊόντων που έχουν προστεθεί, ούτε από τους αναρίθμητους κωδικούς προϊόντων που φιγουράρουν στα ράφια και τις βιτρίνες του, αλλά από το γεγονός πως αναβαθμίζει με ευρηματικό τρόπο την εμπειρία των παραδοσιακών αγορών, χρησιμοποιώντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Πιο συγκεκριμένα, στοχεύοντας στη μέγιστη διευκόλυνση των επισκεπτών και τον εκσυγχρονισμό της αγοραστικής εμπειρίας τους, έχουν τοποθετηθεί ψηφιακές οθόνες στις βιτρίνες αλλά και σε διάφορα σημεία του καταστήματος, οι οποίες ενημερώνουν τους επισκέπτες και καθοδηγούν την περιήγησή τους στο αχανές κατάστημα. Επιπλέον, τα κλασικά ταμπελάκια που μέχρι πρότινος ανέγραφαν την τιμή και τον κωδικό του εκάστοτε προϊόντος, έχουν αντικατασταθεί από σύγχρονες «ταμπέλες» με οθόνες e-ink, γνωστές ως «ηλεκτρονικό χαρτί», οι οποίες παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα (τιμή, χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα στο δίκτυο καταστημάτων, κλπ) και ειδικότερα για τα προϊόντα τεχνολογίας, διεγείροντας την περιέργειά μας και ενθαρρύνοντας την καλύτερη επαφή μας με τα προϊόντα, πριν αποφασίσουμε αν θα προχωρήσουμε στην αγορά τους.

Σύγχρονες υπηρεσίες αγορών για μία βελτιωμένη πελατοκεντρική προσέγγιση

Ένας βασικός λόγος που αξίζει να επισκεφθούμε το νέο κατάστημα Public στο Μαρούσι για την επόμενη shopping εξόρμησή μας, είναι πως μας παρέχει πολλές και διαφορετικές δυνατότητες για να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που παρουσιάζει κάθε καταναλωτής, αλλά και το μεγάλο μέγεθος του καταστήματος, μας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβουμε όλα τα πράγματα που ψωνίσαμε από ειδικά σημεία εντός του καταστήματος, δηλαδή τα ειδικά σχεδιασμένα Pick Up Points, καθώς και να πραγματοποιήσουμε μία παραγγελία, την οποία θα παραλάβουμε από κάποιο άλλο κατάστημα του δικτύου, το οποίο μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Επιπλέον, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο της λιανικής πώλησης, μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία in-store video shopping, διατηρεί τη δημοφιλή υπηρεσία Same Day Store Pickup, η οποία μας επιτρέπει να παραλάβουμε την παραγγελία αυθημερόν από το κατάστημα, ενώ διαθέτει και την υπηρεσία Drive Up, η οποία διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις αγορές μας. Φυσικά, καθόλη τη διάρκεια της περιήγησής μας, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος επιθυμούμε. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αποκαλύπτουν τη βαθιά πελατοκεντρική φιλοσοφία των αγαπημένων μας καταστημάτων, επιβεβαιώνοντας γιατί τα Public παραμένουν εδώ και πολλά χρόνια ο «νούμερο ένα» προορισμός αγορών.

Ο «νούμερο ένα» προορισμός αγορών και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως αυτό που διαφοροποιεί τo νέο κατάστημα Public στο Golden Hall από όσα έχουμε επισκεφθεί μέχρι σήμερα, πέρα από τη σύγχρονη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, είναι το γεγονός πως περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία ανεπανάληπτη, βιωματική αγοραστική εμπειρία. Με άλλα λόγια, είναι ένα κατάστημα το οποίο αλλάζει ριζικά τα δεδομένα των αγορών στη χώρα μας και μετατρέπει την καθιερωμένη εξόρμησή μας στα καταστήματα, σε μία απολαυστική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Έχοντας δημιουργήσει διαφορετικούς χώρους εντός του καταστήματος, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του, όπως το high tech gaming zone για τους αθεράπευτους gamers, το ασφαλές kids area για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, τα ειδικά διαμορφωμένα audio rooms για τους μουσικόφιλους και τους λάτρεις του βινυλίου, τα cooking spots όπου πραγματοποιούνται επιδείξεις και events, το αναγνωστήριο με την ψηλότερη βιβλιοθήκη στη χώρα και τις άνετες πολυθρόνες για τους βιβλιοφάγους, καθώς και τη μικρή κερκίδα αφιερωμένη στο Euro 2020 με τη μεγαλύτερη τηλεόραση 85 ιντσών, αποδεικνύει πως με το άνοιγμά του, εγκαινιάστηκε μία νέα, σύγχρονη εποχή αγορών για την Ελλάδα.

Κλείνοντας, το μόνο σίγουρο είναι πως οι λέξεις και οι περιγραφές δεν αρκούν για να αποτυπώσουν τον θαυμασμό που αισθάνεται κανείς, καθώς περιηγείται, εξερευνά και αλληλοεπιδρά με το υπερσύγχρονο περιβάλλον του νέου καταστήματος Public στο Golden Hall στο Μαρούσι. Ωστόσο, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη παρέα με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, είναι βέβαιο πως θα βρούμε πολλές αφορμές στο μέλλον, για να επαναλάβουμε την ίδια βόλτα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή