Kineo: Το αύριο στις μετακινήσεις είναι η μικροκινητικότητα

Όταν ο Αδάμ Μαρκάκης και η ομάδα του ξεκινούσαν από το μηδέν την Kineo, προσπαθούσαν να οραματιστούν την «ιδανική πόλη» για τους κατοίκους της και έψαχναν έναν τρόπο να συμβάλλουν και αυτοί στο να το επιτύχουν.

Kineo: Το αύριο στις μετακινήσεις είναι η μικροκινητικότητα
1'

Η λεγόμενη μικροκινητικότητα (micromobility), είναι γι’ αυτούς το σημείο – κλειδί, ο «κρίκος που θα μας οδηγήσει σε πιο βιώσιμες μετακινήσεις και επομένως πιο βιώσιμες πόλεις», δηλώνει ο ιδρυτής της start-up στο CNN Greece.

«Η Kineo ουσιαστικά είναι μία συνδρομητική υπηρεσία για την ιδιοκτησία ελαφρών προσωπικών ηλεκτρικών οχημάτων, κυρίως ηλεκτρικών ποδηλάτων και ηλεκτρικών πατινιών, προς το παρόν. Αυτό σημαίνει ότι με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και χωρίς κάποια μακροχρόνια δέσμευση, μπορεί ο κάθε χρήστης μας ή η κάθε επιχείρηση να δοκιμάσει πώς είναι η ζωή με αυτά τα οχήματα, έχοντας λυμένα ταυτόχρονα όλα τα προβλήματα και όλες τις έγνοιες που μπορεί να έχει, δηλαδή, τη συντήρηση, την ασφάλεια, το πάρκινγκ…», εξηγεί ο ίδιος για το αντικείμενο της νεοφυούς επιχείρησης που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή