Τελικά, πόσο αγνοί και φυσικοί είναι οι χυμοί που απολαμβάνουμε καθημερινά;

Η κατανάλωση χυμών αποτελεί διαχρονικά μέρος μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, καθώς συνιστά μία επιλογή που μας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε εύκολα και γρήγορα τα βασικά θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες από τα φρούτα και τα λαχανικά, που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας.

Τελικά, πόσο αγνοί και φυσικοί είναι οι χυμοί που απολαμβάνουμε καθημερινά;
1'

Με την κατανάλωση χυμών φρούτων να αποτελεί όμως μέρος της καθημερινής μας διατροφής και το healthy eating να συνιστά σήμερα μία τάση που κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους θαυμαστές ανά τον κόσμο, δεν μπορούμε παρά να διερωτηθούμε για το εξής: Πόσο αγνοί και φυσικοί είναι, τελικά, οι χυμοί που απολαμβάνουμε;

Η αλήθεια είναι πως οι γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρούμε συχνά στην προετοιμασία των δικών μας χυμών. Έτσι, συνήθως στρεφόμαστε σε επιλογές που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να ικανοποιούμε αυτή τη διατροφική μας ανάγκη. Αυτό σημαίνει πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι χυμοί που φτάνουν στα ποτήρια μας, είναι φυσικά μοναδικοί και μας έρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή