Η Miele Hellas εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξωστρέφειας με νέες εγκαταστάσεις στην Αθήνα

Νέο Miele Experience Center: Ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία σε έναν φιλόξενο χώρο.

Η Miele Hellas εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξωστρέφειας με νέες εγκαταστάσεις στην Αθήνα
4'

Σε μία εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς με γρήγορους ρυθμούς, είναι φυσικό και επόμενο να αυξάνονται και οι καθημερινές μας ανάγκες. Άλλωστε, η αδιάκοπη εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να αναζητάμε συνεχώς τρόπους και λύσεις για να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας. Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο, είναι το εξής: Πού θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε, μία απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας, που θα μας προσφέρει πάντα, κάτι ακόμη καλύτερο;

Κι όμως, πλέον υπάρχει ένας φιλόξενος χώρος, που έχει τη δυνατότητα να κάνει πιο εύκολη και «έξυπνη» την καθημερινή μας ρουτίνα, μέσα από τις πιο premium οικιακές συσκευές. Ο λόγος για το νέο Miele Experience Center, που άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα, από τη Miele Hellas, μέλος της Miele, στις 14 Φεβρουαρίου 2023, προσκαλώντας μας να γνωρίσουμε από κοντά μία ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία.

Μάλιστα, τα εγκαίνια του νέου Miele Experience Center, όχι μόνο σηματοδοτούν μια νέα περίοδο εξωστρέφειας, έπειτα από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2022, αλλά συγχρόνως δείχνουν και τις εξαγγελίες της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη στην ελληνική αγορά έως το 2030.

Ποιοι τίμησαν με την παρουσία τους το opening του νέου Miele Experience Center

Φυσικά, τα τιμώμενα πρόσωπα των εγκαινίων ήταν πολλά και σημαντικά. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι απόγονοι των ιδρυτικών μελών της εταιρείας, ο Dr.Markus Miele, Executive Director και Co-Proprietor, καθώς και ο Dr. Reinhard Zinkann, Executive Director και Co-Proprietor. Το καλωσόρισμά τους, στους νέους χώρους της εταιρείας, ανέλαβε ο CEO της Miele Hellas, κ. Θάνος Κυριαζής.

Οι κύριοι Miele και Zinkann περιηγήθηκαν στους χώρους του εντυπωσιακού Miele Experience Center στο Μαρούσι, το οποίο εκτός από τα γραφεία της εταιρείας, φιλοξενεί ένα κόσμο καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής, όπου καθένας μας έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει μοναδικές και πρωτοποριακές συσκευές που δεν διατίθενται πουθενά αλλού, σε όλη την Ελλάδα. Τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν από ομιλίες των συνιδιοκτητών και του CEO στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δεχθούν ερωτήσεις από τους εργαζομένους του ελληνικού branch, κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού event προς τιμήν τους.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η Miele Hellas πραγματοποίησε το πρώτο της press event στο οποίο οι Dr. Markus Miele, Dr. Reinhard Zinkann και κ. Θάνος Κυριαζής, μοιράστηκαν τους τρεις στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας για το 2023: Την ενίσχυση του brand name της Miele Hellas στις πέντε αγορές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κόσοβο, Κύπρος, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία) -με αύξηση των μεριδίων αγοράς σε όλες τις κατηγορίες που επιχειρεί, την εστίαση στον καταναλωτή και τη δημιουργία ανώτερων εμπειριών εντός των καταστημάτων, αλλά και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας και την ενίσχυση των δράσεων αειφόρου ανάπτυξης.

Ο αντίκτυπος των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων του 2022

Η νέα περίοδος εξωστρέφειας που «υπόσχεται» η εταιρεία, άλλωστε, είναι αποτέλεσμα των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που μας πέρασε. Πρόκειται μάλιστα, για την καλύτερη χρονιά της Miele Hellas την τελευταία 20ετία, γεγονός που της έδωσε την ευκαιρία να βρίσκεται στην ισχυρότερη χρηματοοικονομική θέση των 52 ετών της ιστορίας της στην ελληνική αγορά.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Κυριαζής: «Πρώτη στην ατζέντα της εταιρείας για την Ελλάδα, είναι η άνθιση μέσα από τη δημιουργία έως και 10 νέων καταστημάτων μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Μάλιστα, η Miele έχει ήδη δείξει τη διάθεσή της για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα, αφού πρόσφατα εγκαινίασε το ευρωπαϊκό τηλεφωνικό κέντρο με τη Sitel στην Αθήνα, που απασχολεί περίπου 200 άτομα και την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη με 175 άτομα».

Και επειδή, οι αριθμοί συνήθως μιλούν από μόνοι τους, η παρουσία της Miele Hellas επεκτείνεται και δυναμώνει, όπως χαρακτηριστικά επιβεβαιώνουν τα οικονομικά της αποτελέσματα, με αύξηση 4,3% το 2022, αλλά και το πλούσιο κοινωνικό της έργο.

Αν μη τι άλλο, η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία, που ζούμε στο νέο Miele Experience Center, σε έναν φιλόξενο χώρο που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα της Miele, εγκαινιάζει συγχρόνως και τη νέα εποχή εξωστρέφειας που συνεπάγεται θετικές εξελίξεις για τον κλάδο των οικιακών συσκευών και κατ’ επέκταση για την οικονομία της χώρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή