Αυθημερόν ταξίδια με ελικόπτερο στις Κυκλάδες με το χειμερινό πρόγραμμα της hoper

Για πρώτη φορά, νησιά όπως η Αντίπαρος, η Πάτμος και η Φολέγανδρος θα είναι προσβάσιμα μέσα σε λίγα λεπτά και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.

Αυθημερόν ταξίδια με ελικόπτερο στις Κυκλάδες με το χειμερινό πρόγραμμα της hoper
Phivos Pentes
2'

Η hoper, η 1η εταιρεία που φέτος εγκαινίασε προγραμματισμένες πτήσεις με ελικόπτερο στα νησιά του Αιγαίου, συνεχίζει να μας πετάει και τον χειμώνα! Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, η εταιρία μόλις δημοσίευσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων Νοέμβριος 2024 - Μάρτιος 2025. Για πρώτη φορά, νησιά όπως η Αντίπαρος, η Πάτμος και η Φολέγανδρος θα είναι προσβάσιμα μέσα σε λίγα λεπτά και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.

Νησιά της «άγονης» γραμμής, που μέχρι τώρα ήταν αδύνατον να αποτελούν προορισμό Σαββατοκύριακου, τώρα προσφέρονται για μία σύντομη χειμερινή απόδραση. Εξοχικά που «έκλειναν» για τον χειμώνα, τώρα μπορούν να μένουν ανοικτά και προσβάσιμα, Ακόμα, επαγγελματίες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά αυθημερόν, τώρα μπορούν! Συγκεκριμένα, η hoper έχει προσαρμόσει το πτητικό της πρόγραμμα ακριβώς για να εξυπηρετήσει την ανάγκη της αυθημερόν μετάβασης. Έτσι, κάποιος μπορεί να πάει και να γυρίσει από την Αντίπαρο, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από την Τήνο, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, από τη Μύκονο, Τετάρτη και Παρασκευή, κ.ο.κ. Και από τις 4 Νοεμβρίου που ξεκινάει επισήμως το χειμερινό πρόγραμμα της hoper, περισσότεροι προορισμοί θα είναι διαθέσιμοι για αυθημερόν μετάβαση.

hoper_winter_1.jpg

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται από τη βάση της hoper στο Κορωπί στην Αθήνα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ οι τιμές των ναύλων είναι μειωμένες σε σχέση με το καλοκαίρι. π.χ., η τιμή κατ’άτομο ανά μετάβαση για Αντίπαρο από τα 450€ διαμορφώνεται στα 347€, για Μύκονο από 406€ στα 321€ και για Τήνο από 380€ στα 297€.

Δίνοντας έμφαση στη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία και τουριστικούς παρόχους στα νησιά, η hoper συμβάλλει στη μετακίνηση ταξιδιωτών και επαγγελματιών, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και δημιουργώντας ένα δίκτυο αμοιβαίας υποστήριξης. Ο Δημήτρης Κόσσυφας, CCO της hoper, δήλωσε σχετικά: «Εκτός από το να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στον τομέα της φιλοξενίας κατά τους χειμερινούς μήνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευκολύνουμε την αυθυημερόν πρόσβαση στα νησιά για τους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων». Ο αντίκτυπος στις τοπικές κοινότητες είναι κι αυτός σημαντικός, τόσο για το πρακτικό της υπόθεσης όσο και για το ψυχολογικό, μια και η αίσθηση «απομόνωσης» των κατοίκων τον χειμώνα, παύει πια να υφίσταται.

hoper_winter_2.jpg

Ανοίγοντας κι άλλο τα φτερά της και επεκτείνοντας το δίκτυό της, η hoper εγκαινίασε πρόσφατα πτήσεις που συνδέουν τη Σύρο με γειτονικά νησιά, ενώ σύντομα θα βάλει μπροστά νέους προορισμούς και δρομολόγια στην ηπειρωτική χώρα.

hoper_winter_3.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή