ΣΕΒ: Επιχειρηματική συνάντηση στη Βιέννη

Επιχειρηματική συνάντηση με στόχο τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών και την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας διοργάνωσε ο ΣΕΒ σε συνεργασία με τον Αυστριακό Σύνδεσμο Βιομηχανιών-IV, σήμερα στη Βιέννη.

ΣΕΒ: Επιχειρηματική συνάντηση στη Βιέννη
1'

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΣΕΒ να αναδείξει, εν μέσω της σημερινής αρνητικής για την Ελλάδα συγκυρίας, τη δυναμική του ιδιωτικού τομέα, ως τον καθοριστικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας.

Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι ελληνικών εταιριών από τους κλάδους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικών υπηρεσιών, ανακύκλωσης, φαρμακοβιομηχανίας, δομικών υλικών, εμφιάλωσης, συσκευασίας, επενδυτικών κεφαλαίων, οι οποίοι είχαν επαφές και συζητήσεις με στελέχη αντίστοιχων Αυστριακών εταιριών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Υπουργός Οικονομίας της Αυστρίας κ. Ράινολντ Μιτερλένερ, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Πρόεδρος του Invest in Greece κ. Άρης Συγγρός, καθώς και ο Δ/ντής Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. κ. Πάνος Πρωτοψάλτης.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή