Kέρδισε μία ολική υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ για να σπουδάσεις το επάγγελμα των ονείρων σου!

Τρεις περίπου μήνες μένουν μέχρι την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την περίοδο που διανύουμε, χιλιάδες νέοι και νέες στη χώρα μας βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης της κατάλληλης ειδικότητας σπουδών.

Kέρδισε μία ολική υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ για να σπουδάσεις το επάγγελμα των ονείρων σου!
1'

Από τον τομέα της Υγείας μέχρι τον τομέα των Τουριστικών επαγγελμάτων και από τον τομέα της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής μέχρι εκείνους της Αισθητικής και της Ποδολογίας, των Παιδαγωγικών, του Αθλητισμού, της Διοίκησης και της Οικονομίας και φυσικά, της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών.

Οι επιλογές είναι πολλές όμως τώρα, έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις ό,τι εσύ θέλεις και να δεις τα επαγγελματικά σου όνειρα να γίνονται πραγματικότητα, κερδίζοντας μία ολική υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για τα νέα τμήματα του Οκτωβρίου 2021!

Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, το Newsbomb.gr σου δίνει και φέτος την ευκαιρία να σπουδάσεις στην ειδικότητα της επιλογής σου με μία ολική υποτροφία στη ΣΒΙΕ, τη σχολή που πρωτοπορεί στην ιδιωτική εκπαίδευση εδώ και 50 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελμάτων υγείας, με περισσότερους από 50.000 απόφοιτους, τους οποίους απορρόφησε ταχύτατα η αγορά εργασίας.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Τα βήματα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις την υποτροφία στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι απλά, αφού το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα για τον διαγωνισμό από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουλίου και να μπεις στην κλήρωση.

Ένα «κλικ» αρκεί για να είσαι ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή που θα κερδίσει μια ολική υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

Καλή επιτυχία!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή