Στις πληγείσες περιοχές της Αττικής κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής την Γραμματέα Ράνια Σβίγκου και τον αναπλ. Γραμματέα Γ. Βασιλειάδη καθώς και τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρ. Σπίρτζη βρίσκεται στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές στην Αττική και παίρνει μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στο δημαρχείο Γέρακα-Παλλήνης με τη συμμετοχή του δημάρχου Παλλήνης Αθ. Ζούτσου και άλλων δημάρχων της περιοχής.

Στις πληγείσες περιοχές της Αττικής κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ
Αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών στην Αττική η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 21/7 εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Κράτος Δικαίου σε κρίση".
1'

Παράλληλα, το κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης από την Αλληλεγγύη για Όλους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για τις ανάγκες των πληγέντων, των πυροσβεστών και των εθελοντών. Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική συνεχίζουν να συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν στους πυρόπληκτους και να στηρίξουν τους άντρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής καθώς και τους εθελοντές.

«Καλούμε τους πολίτες με όποιον τρόπο μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.

Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να στηρίξει όσες και όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μέχρι στιγμής και με τους πυροσβέστες να βρίσκονται ακόμα στο πόδι, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφεύγει την κριτική προς την κυβερνητική πλευρά.

«Η νύχτα φαίνεται πως θα είναι δύσκολη. Οι σκέψεις όλων μας είναι στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλους όσοι δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στην Πεντέλη», έγραψε, χθες, αργά το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών στην Αττική η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 21/7 εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Κράτος Δικαίου σε κρίση", και ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή