Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Θέλουμε πολιτική αντιπαράθεση βάσει πραγματικών δεδομένων»

«Είτε δεν κατάλαβε τι είπε, είτε δε κατάλαβε τι του είπα είτε και τα δύο», είπε ο Παύλος Μαρινάκης για την αντιπαράθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη

Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Θέλουμε πολιτική αντιπαράθεση βάσει πραγματικών δεδομένων»
1'

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινακης, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ειδικά για την αντιπαράθεση με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος στράφηκε κατά των βουλευτών της κυβέρνησης, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε:

«Χθες, ο κ. Κασσελάκης είτε δεν κατάλαβε τι είπε, είτε δε κατάλαβε τι του είπα είτε και τα δύο. Σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος που εξελέγη από ένα σώμα 140.000 ανθρώπων, αμφισβητεί τους βουλευτές που εξελέγησαν από μία κορυφαία εκλογική διαδικασία, τις βουλευτικές εκλογές, και ουσιαστικά αμφισβητεί και την αρχή της πλειοψηφίας. Ας φτιάξει πρόγραμμα από τα μέλη του απλά αυτή τη φορά ας το κοστολογήσει. Εμείς θέλουμε πολιτική αντιπαράθεση και με τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί τη βάσει πραγματικών δεδομένων. Θέλουμε να μιλάμε με στοιχεία, για τα προβλήματα της κοινωνίας, τις ενέργειες της κυβέρνησης, τι πράττει, τι παραδίδει με στοιχεία. Όταν λέμε για θεσμικές παρεμβάσεις και να εγκαλούμε την κυβέρνηση, και αυτό το έκανε και ο κ. Ανδρουλάκης που δεν μας είπε από πού ήξερε για ένα επικείμενο πρόστιμο που επρόκειτο να επιβληθεί. Πήγε να κάνει στείρα αντιπολίτευση ο κ. Ανδρουλάκης».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή