Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στην Αθήνα»

«Δεν νοείται κεντρική προεκλογική συγκέντρωση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μερικές ώρες πριν από την ομιλία του, στην Αθήνα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στην Αθήνα»
2'

«Θεωρώ ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα είναι κάτω από το αποτέλεσμα των προηγούμενων ευρωεκλογών. Η Νέα Δημοκρατία έχει μοιράσει πολύ χρήμα, πολλά “μαύρα” κονδύλια. Πώς εξυπηρετεί το χρέος της; Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά. Πρόκειται για το πιο υπερχρεωμένο κόμμα σε όλη την Ευρώπη, με την ακριβότερη καμπάνια», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «σάπιο σύστημα» και «πολιτικές οικογένειες που έχουν πλουτίσει πάρα πολύ».

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εκεί, δεν νοείται κεντρική προεκλογική συγκέντρωση χωρίς εκείνον», επεσήμανε ακόμη μιλώντας σήμερα (06/06) στο MEGA, μερικές ώρες πριν από την ομιλία του, στην Αθήνα.

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, να σε έχει εξαρτημένο και να λες “ευχαριστώ”. Ως ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε καταθέσει πρόταση νόμου για την ακρίβεια με αντίβαρα στα υπερκέρδη των τραπεζών και των εταιρειών ενέργειας», σημείωσε επιπλέον.

«Η δεύτερη εταιρεία είναι μέρος της Osios»

Σε επιβεβαίωση μέσω… διάψευσης προχώρησε εν συνεχεία, για την ύπαρξη δεύτερης εταιρείας –την χαρακτήρισε κομμάτι της Osios– στην οποία πέρασε το σπίτι που διαθέτει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, πριν επανέλθει στο όνομά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «έχουμε την οικία μας στην Αμερική, που εξυπηρετεί κανονικά την υποθήκη της. Η αναφορά του δημοσιογράφου για δεύτερη εταιρεία είναι ψευδής, γιατί το σπίτι αυτό ανήκει σε εμένα, το έχω δηλώσει κανονικά, κάθε κομμάτι του, όπως και τα μισθώματά του κανονικά.

Στο τέλος της χρονιάς, αυτό το ακίνητο είναι στο όνομά μου. Αυτή η εταιρεία που αναφέρθηκε, είναι μέρος της Osios LLC, που την έχω δηλώσει. Τα σπίτια των άλλων τα ξέρουμε; Η εταιρεία δεν είναι ενεργή σήμερα.

Αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη. Λες και είμαι εγώ, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχω πάρει χρήματα από τον Έλλήνα φορολογούμενο. Ξέρει ο Έλληνας το πόθεν του Πρωθυπουργού για το 2022 και το 2023; Όχι.

Μαθαίνω πως έχει αγοράσει οικία στο Ζαγόρι με 60€ / τετραγωνικό. Να μου βρουν κι εμένα ένα τέτοιο. Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το έγκλημα των Τεμπών και την ακρίβεια. Ήρθε η ώρα να ζητήσει ο λαός από τη Νέα Δημοκρατία να μάθει πώς πληρώνει την καμπάνια της. Όλη τη λάσπη που μου ρίχνουν, την επιστρέφω».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή