Ώρα μηδέν στο ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης εναντίον Δούκα και στο βάθος εκλογές το 2024

Εντάσεις αναμένονται στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ 
Χάρης Δούκας, Νίκος Ανδρουλάκης
1'

Η ώρα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ έφτασε, αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ανοίξει τα χαρτιά του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα όλοι περιμένουν μια συζήτηση διαρκείας, με πολλούς να πιστεύουν ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Βέβαιο μάλιστα θεωρείται ότι οι υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη θα στρέψουν τα πυρά τους στον Χάρη Δούκα με όλες τις αιτιάσεις που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και οι υποστηρικτές Δούκα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ξεκινήσει την συνεδρίαση με την πρότασή του για τα επόμενα βήματα και τον οδικό χάρτη για την εκλογή του αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. Οι περισσότεροι συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι θα προτείνει προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβριο, νωρίτερα δηλαδή από την πρόταση του Χάρη Δούκα για 3 και 10 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείονται, ωστόσο, οι εκπλήξεις καθώς ουδείς δεν ξέρει το χρονοδιάγραμμα Ανδρουλάκη.

Ο Χάρης Δούκας, θα καταθέσει την υποψηφιότητά του, ξεδιπλώνοντας παράλληλα την πολιτική του πρόταση-μανιφέστο για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ. Χθες βράδυ, είχε συγκέντρωση υποστηρικτών του, μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για να καθορίσουν την στάση τους στις ενδεχόμενες ψηφοφορίες.

Έτοιμος όμως να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι και ο Παύλος Γερουλάνος, αν δεν υπάρξουν παρατράγουδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή