Αμετανόητος ο Κασσελάκης με νέα επίθεση κατά Τσίπρα: Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο είναι προγραμματισμένη η Πολιτική Γραμματεία και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στη Γαλλία 

Αμετανόητος ο Κασσελάκης με νέα επίθεση κατά Τσίπρα: Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς
2'

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε σημερινές του δηλώσεις στο Star άφησε νέα υπονοούμενα για τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε «Σας υπονομεύει ο Τσίπρας;» η απάντησή του δεν επιδέχεται και πολλών ερμηνειών: «Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς, εγώ είμαι διαφανής»

Επίσης ο κ. Κασσελάκης ερωτήθηκε αν θεωρεί ότι πίσω από τα σενάρια για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ είναι ο Αλέξης Τσίπρας και απάντησε αρνητικά.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δεν θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πίσω από τα σενάρια. Όντως υπάρχει ένα μήνυμα για συνεργασία. Το μήνυμα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να είμαστε κυβερνητική παράταξη αυτόνομη.

Σας υπονομεύει ο Τσίπρας; Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς κι εγώ είμαι διαφανής. Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο σε οποιαδήποτε συνεννόηση να είναι η ηγεσία του μελλοντικού σχήματος.

Όλοι οι βουλευτές και όλα τα στελέχη πρέπει να μπορούν να πουν αυτό μηδενός εξαιρουμένου. Κανείς δεν θέτει εαυτόν εκτός οργάνων επειδή λέει μια άποψη. Από την άλλη υπάρχει μια κοινωνική και κομματική ανάγκη εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού. Αυτή την ανάγκη την υπηρετεί ένας πρόεδρος που εξελέγη μ’ αυτό το μήνυμα. Αν θεωρεί κάποιο στέλεχος ότι η βάση έχει άλλη άποψη μπορεί να κινήσει διαδικασίες για να το αποδείξει.

Θα συζητήσουμε με την οικονομική επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής. Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ότι όταν γίνουμε κυβέρνηση δεν θα πρέπει να πάρουμε άδεια από κανέναν για να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας.»

Χθες μιλώντας στον με αλαζονικό ύφος και χωρίς καμία δόση αυτοκριτικής άφησε αισχρά υπονοούμενα για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως και ο ίδιος έλειπε στο εξωτερικό, αλλά με e-banking έκανε τη δωρεά του. Υπενθυμίζεται πως κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη είχαν στοχοποιήσει αναίσχυντα τον κ .Τσίπρα μετά το email που εστάλη στα μέλη του κόμματος, όταν προέκυψε το θέμα με την "Αυγή".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή