"Σκληρή" γλώσσα από Βασίλη Οικονόμου

"Όταν το 2013 το χρέος θα έχει ανέλθει στα 450 δισ. ευρώ, από ποια χώρα θα μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση έστω και ένα σεντ;"...

1'

"Όταν το 2013 το χρέος θα έχει ανέλθει στα 450 δισ. ευρώ, από ποια χώρα θα μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση έστω και ένα σεντ;" αναρωτήθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, απευθυνόμενος από βήματος της Βουλής στους πρώην συναδέλφους του στο ΠΑΣΟΚ.

"Κάποιοι ελπίζετε ότι δεν θα είστε εδώ τότε, αλλά εγώ ελπίζω πως θα είστε όλοι εδώ" συμπλήρωσε για να επισημάνει στη συνέχεια ότι αυτοί που ακολούθησαν τη "γεναία" πολιτική για την οποία μιλάνε σήμερα "Μυξιάρικα θα κλαψουρίζουν και θα λένε ότι πρέπει να πάρουμε νέο δάνειο, γιατί το 2013-14-15 έχουμε να πληρώσουμε 150 δισ.".

"Τι μαγικά θα κάνετε τότε; Ή ελπίζετε ότι δεν θα είστε κυβέρνηση και θα έχετε λουφάξει σε κάποια γωνιά στο βάθος της ιστορίας;» ρώτησε ο κ. Οικονόμου.

Η ώρα του δεύτερου Μνημονίου, "με τα λαϊκά εισοδήματα συντετριμμένα κατά 50%", «δεν θα είναι η εποχή των πονηρών πολιτευτών που έρχονται σήμερα στο βήμα κλαψουρίζοντας, και λέγοντας πως μπορεί να είμαστε και με τον χωροφύλακα και τον αστυφύλακα, πιστεύοντας ότι μπορούμε να διαδεχθούμε τον κ. Παπανδρέου, αποτελώντας το αριστερό άλλοθι του ΠΑΣΟΚ. Αυτά συνέβαιναν τις εποχές των πονηρών πολιτευτών. Όταν ναυαγήσει το πλοίο που θα βουλιάξετε, οι ποντικοί θα φάνε στο κεφάλι την ξυλιά, από αυτούς που θα βρίσκονται ήδη στη θάλασσα», κατέληξε ο βουλευτής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή