Ρελάνς Φάμελλου: «Δεν θα είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη»

Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου 

Ρελάνς Φάμελλου: «Δεν θα είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη»
3'

Τον αιφνιδιασμό του για την εισήγηση Κασσελάκη εξέφρασε ο Σωκράτης Φάμελλος χαρακτηρίζοντας επιζήμια την κίνησή του.

Υποστήριξε πάντως ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας.

«Είχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για τη ΔΕΘ, δεν γνώριζα τίποτα μέχρι χθες τέτοια ώρα», είπε σε αντιδιαστολή με την Βούλα Κεχαγιά που νωρίτερα είπε ότι είχαν μιλήσει αρκετές φορές.

«Δεν θα είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη. Θα τιμήσω την απόφαση των πολιτών, αλλά θα τιμήσω και το κόμμα που ανήκω», τόνισε και σημείωσε πως δεν έπρεπε να ανοίξει ένα νέο μέτωπο, γιατί δεν ήταν πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ η Κοινοβουλευτική ομάδα.

«Δεν θα παραβιάσω την ενότητα και την συλλογικότητα του κόμματος», ανέφερε ακόμη και πρόσθεσε: «Δεν κάνω προσωπική πολιτική ούτε για μένα ούτε για τους άλλους».

Άνοιξε παράθυρο εκλογών η Κεχαγιά

«Οι αλλαγές δημιουργούν πικρίες και ρήξεις, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται αλλαγές», είπε πάντως νωρίτερα στο OPEN η εκπρόσωπος του κόμματος Βούλα Κεχαγιά για όσα συνέβησαν χθες στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Δεν έγινε μέσω zoom αιφνιδιασμός, υπήρξε επικοινωνία και δύο και τρεις φορές, ήταν ενήμερος ο κ. Φάμελλος», πρόσθεσε η Βούλα Κεχαγιά

«Ακούω πολλά χρόνια ότι τα κόμματα δεν πρέπει να είναι εγωκεντρικά. Το ‘ελέγχει’ το κόμμα καθορίζεται αριθμητικά, είναι άλλο το ελέγχω και άλλο το μπορώ να διοικήσω», πρόσθεσε. «Ούτε απόλυτοι κυρίαρχοι υπάρχουν στο κόμμα ούτε αυτή είναι η επιδίωξη Κασσελάκη», είπε.

«Μπορεί να μην αποφευχθεί νέα εκλογική αναμέτρηση, δεν ξέρω τι σκέφτονται άλλα στελέχη, αν θα κάνουν πίσω. Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα θέσει θέμα εκλογών, αλλά..», προειδοποίησε.

Είπε τέλος πως η κα Λινού θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο.

Επίθεση Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη

«Εκλέχτηκε για πρόεδρος όχι για μονάρχης», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή όσα συνέβησαν χθες στην Κοινοβουλευτική ομάδα.

«Πώς κάνεις από zoom μια τέτοια πρόταση;», πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι για πρώτη φορά που σε μέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται 5ο κόμμα και στο πλαίσιο συζήτησης είναι μόνο τα θέματα που αφορούν στον Στέφανο Κασσελάκη όχι στην πολιτική.

Καραμέρος: Στηρίζω Κασσελάκη

Στο μεταξύ μιλώντας στο ACTION24 ο Γιώργος Καραμέρος τόνισε: «Στηρίζω τον Στ. Κασσελάκη, διαφώνησα για τη μεθοδολογία, έπρεπε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία του προέδρου».

Είπε επίσης ότι δεν θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δημιουργεί πρόβλημα.

Αναφορά Ρήγα στον Αλέξη Τσίπρα

Για υποκινητές που θέλουν τη ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Μην χρησιμοποιεί κανείς τον Αλέξη Τσίπρα». Μάλιστα, τόνισε ότι δεν ασχολείται με τρολ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει κανείς να αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Στο ερώτημα αν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να σταματήσει την πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας ανέφερε: «Κι εγώ έχω μπει στον κύκλο των διαφοροποιήσεων. Με τόσους προέδρους που έχω περάσει, δεν είχα διαφωνία;».

Αναφερόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο, είπε: «Τον Σωκράτη τον τίμησαν. Πάντα γίνονταν αλλαγές. Ο πρόεδρος του κόμματος που εκλέχθηκε με δημοκρατικούς όρους να κάνει αυτά που πρέπει και θα κριθεί την ώρα του αποτελέσματος. Θα είμαι εγώ ο πιο σκληρός κριτής του. Δεν τον αφήνουν να κάνει τίποτα τον πρόεδρο αυτή τη στιγμή».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή