Στέφανος Κασσελάκης: Δεν αποσύρει το εξώδικο - Να προχωρήσει σε έρευνα το κόμμα για τη διαρροή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου.

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν αποσύρει το εξώδικο - Να προχωρήσει σε έρευνα το κόμμα για τη διαρροή
INTIME.
1'

Ολοκληρώθηκε εντός 30 λεπτών το τετ-α-τετ του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξερχόμενος του κτηρίου, σημείωσε ότι τον θλίβει η απουσία τον άλλον τριών υποψηφίων. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι θα έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ, χωρίς προϋποθέσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν πήρε πίσω το εξώδικο.

Επιπλέον, σημείωσε ότι δεν θα πάει το κόμμα στον εισαγγελέα, αλλά επέμεινε στην εσωκομματική έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες του.

«Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα έπρεπε να είμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στη διεξαγωγή ενός Συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρα όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για το εξώδικο, είπε ότι «το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί ήδη από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή, ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων.

Δεν έχω θέμα με επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα. Θα ήταν καλό να προβεί σε μία έρευνα το κόμμα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή