Κώστας Καραμανλής: Σε αναμονή για νέα παρέμβαση από τη Θεσσαλονίκη

Μετά τις αιχμές Σαμαρά προς την κυβέρνηση σκυτάλη αναμένεται να παραλάβει ο Κώστας Καραμανλής

Κώστας Καραμανλής: Σε αναμονή για νέα παρέμβαση από τη Θεσσαλονίκη
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Έπειτα από τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην Κύπρο και τις αιχμές που άφησε για τη στάση της κυβέρνησης με φόντο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Αιγαίο, έρχεται νέα παρέμβαση. Αυτή τη φορά από το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται πως οι ισχυρισμοί του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, κατά την οποία ο πρωθυπουργός διατήρησε αποστάσεις από τα λεγόμενα του Αντώνη Σαμαρά.

Στις 4 Νοεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών για την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Πλάκα, «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Θεσσαλονίκη». Ωστόσο το τι θα πει στην ομιλία του το γνωρίζει μονάχα ο ίδιος.

Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία είναι αν ο Κώστας Καραμανλής θα αδράξει την ευκαιρία και θα εκτοξεύσει νέα «πυρά» προς την κυβέρνηση ή θα επιλέξει την ουδέτερη οδό.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είχε σπάσει» την πολύχρονη σιωπή του αναφορικά τις ομιλίες του, το μακρινό 2019, ξανά από τη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

karamanlis-Thessaloniki.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή