Νέο λεύκωμα: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά …και αλήθειες!»

Είναι ένα βιβλίο – λεύκωμα σε μέγεθος Α4, σκληρόδετο, με 608 σελίδες και 2.065  μοναδικά και πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, γραφιστικής, αγιογραφίας και φωτογραφίας.

Νέο λεύκωμα: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μυστικά …και αλήθειες!»
1'

Όλα τα έργα δημιουργήθηκαν, ειδικά, γι αυτήν την έκδοση (310 έργα ζωγραφικής (!), 4 τεράστιες και σπάνιες αγιογραφίες, 1658 έργα γραφιστικής (!) και 93 φωτογραφίες).

  • Μέσα σε 608 σελίδες ξεδιπλώνονται πλείστα στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας, ιστορίας και γλώσσας.
  • Κοσμημένο με πλούσιο εικαστικό, γραφιστικό και φωτογραφικό υλικό – με έργα οκτώ καλλιτεχνών,

είναι ένα βιβλίο, ταξίδι στην ιστορία των σημαιών και ειδικά της γαλανόλευκης, από τα προϊστορικά χρόνια έως και σήμερα.

  • Παρουσιάζονται, αναλυτικά ανάμεσα στα άλλα, τα ορόσημα για το εθνικό μας σύμβολο. Οι μοναδικές σημαίες των Αλεξανδρινών – Μακεδονικών χρόνων, το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, η βυζαντινή ναυτική σημαία των ελλαδικών περιοχών και ο ιθύνων νους, του οποίου η υπογραφή βρίσκεται, άυλα, κάτω από τη γαλανόλευκη. Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος!
  • Δε θα μπορούσε να λείπει η αναλυτική παρουσίαση των χρωμάτων της κυανόλευκης - το θεϊκό λευκό και το προαιώνιο ελληνικό μπλε – αλλά και η υπόθεση για τις εννέα λωρίδες με τα κρυμμένα αρχικά (ΙΧ) του Ιησού Χριστού.
  • Τέλος, παρουσιάζεται, με απλό και κατανοητό τρόπο, η σχεδίαση και ο χρωματισμός της κυανόλευκης, βασισμένα στους κανονισμούς που τη διέπουν.

Προς το παρόν, μπορείτε να το παραγγείλετε στις Εκδόσεις «Γραία Θεά» (+30 6976857477, graiathea@gmail.com) ή από τον ίδιο τον συγγραφέα (Μάνος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, +30 6932421510, elel.manos@gmail.com)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή