Η Νταϊάνα Κρoλ στο Ηρώδειο

Η μεγάλη ντίβα της τζας, Νταϊάνα Κρολ έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.

Η Νταϊάνα Κρoλ στο Ηρώδειο
1'

«Μεγάλη κυρία της τζαζ», «Λευκή με φωνή Μαύρης Ντίβας», «Σκηνική ενσάρκωση της σαγήνης», «Η Ιέρεια της ακουστικής απόλαυσης με τα χρυσά δάκτυλα», «Βαθιά-βελούδινη φωνή που χαϊδεύει τις αισθήσεις εντυπωσιάζοντας, μαγεύοντας και συγκινώντας», «Το λευκό πρόσωπο της τζαζ», «Κορυφαία ερμηνεύτρια που χρησιμοποιεί τους στίχους σαν βέλη, στοχεύοντας το κέντρο κάθε ευαίσθητης καρδιάς».

Από την μία λοιπόν η αποθέωση της διεθνούς κριτικής με τους άφθονους υπερθετικούς χαρακτηρισμούς, παράλληλα βέβαια με την αναμφισβήτητη λατρεία του παγκοσμίου κοινού. Από την άλλη, η εκπληκτική στατιστική: 115 εκατομμύρια δίσκοι κατατάσσουν την Νταϊάνα Κρόλ στην ελίτ των καλλιτεχνών με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, κάτι που επιβεβαιώνει από τον Δεκέμβρη του 2009 το περιοδικό Billboard, αλλά και το γεγονός ότι είναι η μόνη jazz τραγουδίστρια που ευτύχησε να δει 8 άλμπουμ της να εκτοξεύονται κατευθείαν στην κορυφή του jazz chart.

Από κοντά, τα 19 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, τα πολυάριθμα κορυφαία μουσικά βραβεία που ανάμεσά τους συγκαταλέγονται και 2 Grammy και φυσικά οι απίστευτες συνεργασίες κορυφής, όπως αυτή με τον σύζυγό της Elvis Costello αλλά και τα υπόλοιπα ιερά τέρατα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τον Paul Mc Cartney, την Barbra Streisand, τον Ray Charles, την Norah Jones, τον B.B. King, τον Tony Bennet!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή