ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο, «τρέχουν» για το Final Four

Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο, «τρέχουν» για το Final Four

Παναθηναϊκός AKTOR: Μυϊκοί τραυματισμοί για Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, στόχος και για τους δύο να είναι έτοιμοι στον ημιτελικό του Final Four με τη Φενέρμπαχτσε.

Το Game 5 κόντρα στη Μακάμπι, άφησε σημάδια στον Παναθηναϊκό AKTOR. Δύο παίκτες του αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα και «τρέχουν» για να είναι έτοιμοι στο Final Four του Βερολίνου (24-26 Μαϊου). Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αμφότεροι έκαναν μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας έδειξε πως ταλαιπωρούνται από θλάση. Ήδη έχουν αρχίσει τις θεραπείες προκειμένου να είναι έτοιμοι στο μεγάλο ραντεβού της Euroleague, καθώς πρόκειται για σημαντικές μονάδες στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν.

Ο αρχηγός των «πράσινων» φαίνεται να αντιμετωπίζει λιγότερο σοβαρό πρόβλημα. Θα μείνει εκτός στα παιχνίδια με Προμηθέα και Άρη, με το στόχο να μοιάζει να είναι το να προπονηθεί τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Ισπανός απ’ την άλλη ίσως χρειαστεί μερικές μέρες παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, η στόχευση είναι να βρίσκονται και οι δύο σε ετοιμότητα για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.