Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Βασίλιε Μίτσιτς ευχήθηκε το «back-to-back» στη Euroleague

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Εργκίν Αταμάν κι ευχήθηκε το «τριφύλλι» να κάνει το «back-to-back» στη Euroleague.

Βασίλιε Μίτσιτς Εργκίν Αταμάν
EPA/ANDREJ CUKIC
1'

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στο NBA με τους Χόρνετς, κλήθηκε να βρει ομοιότητες ανάμεσα στην Ανατολού Εφές και τον Παναθηναϊκό AKTOR του Εργκίν Αταμάν.

Ο Μίτσιτς ευχήθηκε ο Αταμάν να καταφέρει με τους «πράσινους» ότι και με την τουρκική ομάδα, το «back-to-back» στη Euroleague, μιλώντας στο «BasketNews».

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του Τούρκου τεχνικού στην Εφές:

Για τον Παναθηναϊκό: «Νέα ομάδα, νέα προσπάθεια από την αρχή και απλώς πιο έμπειροι παίκτες».

Για τις ομοιότητες με την πρώτη χρονιά στην Εφές: «Νομίζω ότι αυτό έφερε την επιτυχία τους στον τελευταίο αγώνα, τον οποίο είχαμε χάσει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στην πρώτη μας σεζόν. Αλλά σίγουρα πολλές ομοιότητες και καλά παραδείγματα για το τι σημαίνει ο προπονητής και η έννοια της εμπιστοσύνης που μπορούν να έχουν οι παίκτες με τους προπονητές».

Για το αν ο Αταμάν μπορεί να πάρει και τη νέα σεζόν τη Euroleague: «Με τον Αταμάν ποτέ δεν ξέρεις γιατί έχει μεγάλο κίνητρο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το κίνητρο των παικτών γιατί είναι αυτός που του αρέσει να τους εμπιστεύεται. Ελπίζω ότι αυτός ο τίτλος δεν θα τους εμποδίσει, όπως και εκείνον να κατακτήσουν ακόμα μία Euroleague».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή