Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπούντουτσνοστ LIVE: Ώρα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα τα δώσει όλα στο σημερινό ματς με την Μπούντουτσνοστ προκειμένου να μπορέσει να πάρει τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπούντουτσνοστ LIVE: Ώρα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ
Νίκη για την πρόκριση θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
2'

Συγκεκριμένα, με νίκη επί της Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα είναι στα πλέι οφ, ενώ με συνδυασμό αποτελεσμάτων, αν νικήσει, μπορεί να τερματίσει και στην 6η θέση. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο μπορεί να προκριθεί ακόμη και σε περίπτωση δικής τους ήττας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με νίκη επί της Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ (4/4), παίρνει την πολυπόθητη πρόκριση και ελπίζει σε ήττα της Μπασκόνια στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, προκειμένου να «αναρριχηθεί» στην 6η θέση της κατάταξης, η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο και εφέτος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ (σ.σ. με μειονέκτημα έδρας). Αν, πάντως, δεν του... βγει αυτό το σενάριο, νικήσει ο ίδιος και η Μπασκόνια στη Μόσχα, τότε το «τριφύλλι» θα πάρει την 7η θέση.

Σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπουντούτσνοστ, τότε οι «πράσινοι» θα ελπίζουν σε ήττες των Αρμάνι Μιλάνο (από Αναντολού), Μακάμπι Τελ Αβίβ (από Φενέρ) και Ζαλγκίρις (από Ρεάλ), προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά (σ.σ. αν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα είναι 8ος, διαφορετικά 7ος). O Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν τη 16η νίκη τους απέναντι στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Μπούντουτσνοστ.

Το κάλεσμα Πιτίνο στον κόσμο

Ένα φοβερό τρόπο έτσι ώστε να κάνει το… last call για το πιο κρίσιμο, μέχρι τώρα, ματς της σεζόν βρήκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ! Στο νέο σποτ, πρωταγωνιστής είναι ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός τεχνικός είναι στο γραφείο του στο ΟΑΚΑ και κρατά σημειώσεις ενόψει του αγώνα με τους Μαυροβούνιους. Το καλύτερο κομμάτι του βίντεο, όμως, είναι στο φινάλε. Ο Πιτίνο με εξαιρετικά ελληνικά, καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» από νωρίς στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Γιώργος Παπαγιάννης: «Πρώτα τα playoffs και μετά να τα δώσουμε όλα για το Final Four»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε (21:00) το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, στο ΟΑΚΑ, με την Μπουντούτσνοστ. Με νίκη εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα playoffs της Euroleague. Ο Γιώργος Παπαγιάννης, από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στις τελευταίες αγωνιστικές, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μιλάει για τον σημερινό «τελικό». Που θα κριθεί το παιχνίδι; Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ; Προτιμάει αντίπαλο στα playoffs την ΤΣΣΚΑ ή τη Ρεάλ; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Euroleague και ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή