Στίβος: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο η Καλλιμογιάννη!

Στίβος: Εντυπωσιακή επίδοση από τη 16χρονη Βασιλική Καλλιμογιάννη, η οποία πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στα 3.000 μέτρα στιπλ στην κατηγορία των κορασίδων.

Βασιλική Καλλιμογιάννη
1'

Η νεαρή αθλήτρια του Ηρακλή έτρεξε τη συγκεκριμένη απόσταση σε 10:40.50 και ξεπέρασε το 10:50.75 της Γκαμπριέλα Ντε Φρέιτας από τη Βραζιλία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πανελλήνιο ρεκόρ στις νεανίδες είναι το 10:34.83, το οποίο είχε πετύχει σε ηλικία 19 ετών η Αθηνά Κοϊνη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν το 2011. Μολονότι είναι τρία χρόνια νεότερη, είναι δεδομένο ότι η Καλλιμογιάννη έχει τις δυνατότητες να απειλήσει τη συγκεκριμένη επίδοση.

Το μήνυμα του Ηρακλή...

«Κορυφαία επίδοση στον κόσμο η Καλλιμογιάννη!

Με χρόνο 10:40.50 στα 3.000μ. Φυσικά Εμπόδια, η πρωταθλήτρια του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ εκτός από την κορυφή του βάθρου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών που διεξάγεται στο Καυτανζόγλειο, κατάφερε να σκαρφαλώσει και στην κορυφή του κόσμου πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση για φέτος στην ηλικία της.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας άλλα και στον προπονητή της Ιάσωνα Ιωαννίδη»

iraklis.jpg
Εντυπωσιακή επίδοση από τη 16χρονη Βασιλική Καλλιμογιάννη, η οποία πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στα 3.000 μέτρα στιπλ στην κατηγορία των κορασίδων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή