Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Καταγγελίες από τους Βρετανούς για το φαγητό – «Μας σερβίρουν ωμό κρέας»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις πρώτες ημέρες στο Παρίσι, με τη Μεγάλη Βρετανία να προχωρά σε μια απίστευτη καταγγελία για την έλλειψη φαγητού.

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
EPA/Pauline Ballet / POOL
1'

Η βρετανική αποστολή εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την ποιότητα του φαγητού που προσφέρεται στο Ολυμπιακό Χωριό. Όπως γνωστοποίησαν, μάλιστα, αναγκάστηκαν να φέρουν δικό τους σεφ για να καλύψουν τις ανάγκες.

«Σε ορισμένα γεύματα δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα: αυγά, κοτόπουλο και σε ορισμένους υδατάνθρακες. Χρειάζεται ριζική βελτίωση. Στους αθλητές σερβίρουν ωμό κρέας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Άντι Άνσον. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η εταιρεία κέτερινγκ παραδέχθηκε ότι υπήρχε έλλειψη αυγών, αλλά υπογραμμίζεται ότι η κατάσταση βελτιώνεται.

Η Οργανωτική Επιτροπή δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό προστίθεται σε μια λίστα με παράπονα, καθώς είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινή για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων, ενώ υπήρξε και το περιστατικό με τον θρύλο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ζίκο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή