Με βάση τον Παναθηναϊκό για «γερό» ταμείο στη Euroleague!

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague συνοδεύεται από μεγάλα ματς που διατηρούν το ενδιαφέρον στα ύψη!

Με βάση τον Παναθηναϊκό για «γερό» ταμείο στη Euroleague!
2'

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague συνοδεύεται από μεγάλα ματς που διατηρούν το ενδιαφέρον στα ύψη!

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι – θρίλερ με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν (21:15) στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχθεί ξανά με τις σημαντικές απουσίες των Ιωάννη Παπαπέτρου – Ντίνου Μήτογλου, όμως ξεκινά από θέση φαβορί, με όπλο την ποιότητα και την καυτή της έδρα. Η Μπάγερν, που κέρδισε την Άλμπα στην πρεμιέρα (80-68), είναι σίγουρα μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές, όμως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για μία νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά. Στο 1.72 ο άσος με χάντικαπ -6,5 πόντων.

Με φόρα από το μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21:15) στην φετινή πρεμιέρα του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ψυχολογικά, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού εκτός δράσης είναι σίγουρα οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος και γενικά το «παζλ» οδηγεί σε μία δύσκολη αποστολή για τους «ερυθρόλευκους». Η Μπαρτσελόνα έδειξε και στην πρεμιέρα (91-74 την Εφές) πως μπορεί να κυνηγήσει φέτος όλους τους τίτλους. Το ματς αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι και το ενδεχόμενο για διαφορά νίκης με 1-5 πόντους βρίσκεται σε απόδοση 2.62.

Η δεύτερη αγωνιστική ξεκινά πάντως με ντέρμπι στην Τουρκία: H Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ (20:30). Οι Τούρκοι ηττήθηκαν εύκολα από την Μπαρτσελόνα (91-74) στην πρεμιέρα, όμως τώρα μπορούν να εκμεταλλευτούν την κούραση των Ισπανών, οι οποίοι έδειξαν αρκετά ζητήματα στη δύσκολη νίκη επί της Μπασκόνια (79-77). Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, που συνοδεύεται με απόδοση 1.88.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή