Σούπερ επιλογές για την ευρωπαϊκή βραδιά των δικεφάλων

Η «Ένωση» μετά την… διπρόσωπη εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Ίντερ Ντε Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια στον προηγούμενο γύρο δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και αστεία στη ρεβάνς, δείχνοντας στοχορτάρι την διαφορά δυναμικότητας με το ευρύ 0-4.

Σούπερ επιλογές για την ευρωπαϊκή βραδιά των δικεφάλων
INTIME SPORTS
2'

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανοίγουν την Τρίτη (6/8) την αυλαία των κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων της εβδομάδας στα προκριματικά Conference League και Champions League αντίστοιχα.

Πρώτη χρονικά ρίχνεται στη μάχη η ΑΕΚ στην Αρμενία απέναντι στη Νόα (19:00) με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να ψάχνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα Playoffs (απέναντι σε Χάιντουκ ή Ρουζομπερόκ) που θα τη φέρουν ακόμα πιο κοντά στη League Phase.

Η «Ένωση» μετά την… διπρόσωπη εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Ίντερ Ντε Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια στον προηγούμενο γύρο δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και αστεία στη ρεβάνς, δείχνοντας στο χορτάρι την διαφορά δυναμικότητας με το ευρύ 0-4.

Η εμφάνιση και κυρίως η σοβαρότητα είναι οδηγός για τους «κιτρινόμαυρους» στην Αρμενία απέναντι στη Νόα ενόψει ρεβάνς, που ξεπέρασε κάτι παραπάνω από εύκολα το εμπόδιο της Σλιέμα με το 7-0 του πρώτου αγώνα και το διαδικαστικό 0-0 που ακολούθησε.

Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε συνολικά τέσσερις φορές στα δύο ματς με την Ίντερ και θα είναι εκ νέου αιχμή του δόρατος. Να χριστεί σκόρερ και στην Αρμενία είναι σε απόδοση 2.10.

Βήμα πρόκρισης στα Playoffs του Champions League θέλει να κάνει από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε (20:00).
Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν δύο φορές την Μπόρατς (3-2, 0-1) και θέλουν άλλη μια νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα για τη ρεβάνς στην Τούμπα και να τεθούν αντιμέτωποι της Σπάρτα Πράγας ή της Στεάουα στις μάχες για την ιστορική πρώτη πρόκριση σε όμιλο των αστεριών.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς πέτυχαν να αιφνιδιάσουν και να σκοράρουν νωρίς καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση. Το γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τα δεδομένα είναι ζητούμενο και στο «σπίτι» της Μάλμε. Να σκοράρει ο Παοκ το πρώτο γκολ ως το 28’ στην αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή