Live

LIVE οι ευρωπαϊκές μάχες Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ και Μπότεφ - Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε LIVE τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για το β' προκριματικό γύρο σε Europa League και Conference League.

LIVE οι ευρωπαϊκές μάχες Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ και Μπότεφ - Παναθηναϊκός
1'

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μάχονται απόψε στον β’ προκριματικό του Europa και του Conference League, αντίστοιχα, θέλοντας να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε κατώτερες ομάδες, οι οποίες όμως έδειξαν πριν μία εβδομάδα πως αν δεν προσεχθούν είναι ικανές να κάνουν τη ζημιά.

Την αρχή θα κάνει η Ένωση στο «Εστάντι Νασιονάλ» στην Ανδόρα, απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες (19:30).

Στα χαρτιά η ΑΕΚ δεν πρέπει ούτε καν να αγχωθεί για την πρόκρισή της, όμως ο τρόπος με τον οποίο οι αντίπαλοί της τιμώρησαν την ολιγωρία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ματς μειώνοντας σε 4-3, φέρνει δεύτερες σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση η πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Conference League είναι αποκλειστικά υπόθεση των «κιτρινόμαυρων».

Με ένα γκολ διαφορά (2-1) είχε νικήσει και ο Παναθηναϊκός στον πρώτο του αγώνα. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας απέναντι στην Μπότεφ Πλόβτιβ (21:00). Κυπελλούχος Ελλάδας εναντίον Κυπελλούχος Βουλγαρίας δηλαδή, οπότε το έργο του «τριφυλλιού» μοιάζει να είναι πιο δύσκολο.

Σε περίπτωση πρόκρισης το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ (Ολλανδία)-Βοϊβοντίνα (Σερβία). Αν αποκλειστεί το «τριφύλλι» θα παίξει στον γ’ προκριματικό του Conference League, απέναντι σε Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία) ή Μπράβο (Σλοβενία). Η ΑΕΚ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Νόα (Αρμενία)-Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα).

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή