Παναθηναϊκός: O «Βίγια» θα βρεθεί στον πάγκο αν συνεχίσει έτσι

Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον ΠΑΣ στο κύπελλο, ομάδα που την είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι αλλά έναν γύρο πιο πρι

Παναθηναϊκός: O «Βίγια» θα βρεθεί στον πάγκο αν συνεχίσει έτσι
2'

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια στην φάση των «8» του κυπέλλου. Πέρυσι οι «πράσινοι» στο κύπελλο αντιμετώπισαν πάλι τον ΠΑΣ, αλλά έναν γύρο πιο πριν. Για τους «16» είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι στα Γιάννινα στις αρχές Γενάρη και το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν, ότι έγινε αναγκαστικά στα 3/4 του γηπέδου.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πραγματικό η δεξιά πλευρά του γηπέδου του ΠΑΣ είχε γεμίσει πάγο και οι παίκτες των δύο ομάδων απέφευγαν να παίζουν εκεί και όποτε αναγκαστικά πήγαινε στο σημείο αυτό η μπάλα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Οι παίκτες προσπαθούσαν να ισορροπήσουν και ήταν επικίνδυνο , για την σωματική τους ακεραιότητα. Τελικά δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά το παιχνίδι έμοιαζε με… παρωδία και ο ΠΑΣ το κέρδισε με 1-0.

Στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1, αν και ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 1-0 και η ομάδα του Δώνη τότε προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Φέτος το παιχνίδι στα Γιάννινα γίνεται και πάλι χειμώνα με κακές καιρικές συνθήκες ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση και η μόνη διαφορά είναι, ότι γίνεται στις 15:00, οπότε το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει πάγος στην δεξιά πλευρά του γηπέδου και να μπορούν οι παίκτες να κινούνται και σε εκείνο το σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κλείνουν τα σχολεία της Αθήνας - Ξεκινά πάλι η «μάχη» της τηλεκπαίδευσης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο