Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι – Αθώος δηλώνει ο Βραζιλιάνος

Οι καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά σε γυναίκες, έγιναν αιτία να τεθεί εκτός ομάδας ο Άντονι, με τον ίδιο να επιμένει: «Είμαι αθώος».

Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι – Αθώος δηλώνει ο Βραζιλιάνος
1'

Αρχικά ήταν η πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά. Ακολούθησαν δύο ακόμη γυναίκες και το θέμα είναι πλέον στη δικαιοσύνη. Ο Άντονι όπως έγινε γνωστό, τίθεται εκτός ομάδας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι απλά δε θα αγωνίζεται, αλλά ούτε θα προπονείται με την Αγγλική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε μέσω ανάρτησής του, πως πρόκειται για κοινή απόφαση δική του και της ομάδας για να μην επηρεάζονται οι συμπαίκτες του. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως συνεργάζεται με την αστυνομία για να αποδειχθεί η αθωότητά του, όπως είπε:

«Έχω συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απουσιάσω, ώστε να απαντήσω στις εναντίον μου κατηγορίες. Ήταν μία κοινή απόφαση, ώστε να αποφύγω τον αποπροσανατολισμό των συμπαικτών μου και ανεπιθύμητη συζήτηση γύρω από την ομάδα.

Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι και είμαι σε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία, ώστε να την βοηθήσω να φτάσει την αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα