Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μαξ - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Μεταγραφές: Επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) ο Φίλιπ Μαξ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Φίλιπ Μαξ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γερμανός αμυντικός
EPA/RONALD WITTEK, ΑΜΠΕ
1'

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Γερμανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά την πρόκρισή τους επί της Μπότεφ Πλόβντιβ ξεκίνησαν τις κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πρώτη… εκκρεμότητα ήταν η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «τριφύλλι» έχει έρθει σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την μεταγραφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) ο Φίλιπ Μαξ έφτασε στην Αθήνα. Στην συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως, αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, θα έχει τις τελικές επαφές με τους Κυπελλούχους Ελλάδας για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης θα βάλει την… τζίφρα του σε συμβόλαιο με τριετή διάρκεια και το συνολικό κόστος για τον Παναθηναϊκό μπορεί να φτάσει τα 6.000.000 ευρώ συν τα μπόνους, αφού το deal με τους Γερμανούς ανέρχεται κοντά στο 1.000.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να αυξηθεί κατά 500.000 ευρώ ανάλογα με την επίτευξη στόχων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή