Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Με συνταγή Βουλγαρίας οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Την ενδεκάδα που ξεκίνησε και στη ρεβάνς με την Μπότεφ, προτιμά ο Ντιέγκο Αλόνσο – Οι επιλογές του Ουρουγουανού.

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Με συνταγή Βουλγαρίας οι «πράσινοι»
INTIME SPORTS
1'

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που προτιμά ο Ντιέγκο Αλόνσο για το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, βρίσκει τους «πράσινους» αποφασισμένους για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ελπίδες τους για πρόκριση, κόντρα στους Ολλανδούς που είναι το φαβορί.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός λοιπόν, παρατάσσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει και στη Φιλιππούπολη κόντρα στην Μπότεφ. Κάτω απ’ τα δοκάρια ο Ντραγκόφσκι, στην άμυνα δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Μλαντένοβιτς και στόπερ οι Γεντβάι-Ίνγκασον.

Αράο και Τσέριν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μαντσίνι δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή, τον Τζούριτσιτς αριστερά και τον Μπακασέτα σε ελεύθερο ρόλο. Κορυφή στην επίθεση ο Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο για τους «πράσινους» είναι οι: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Κάτρης, Λίλο.

GUeVnhKWQAEV3GV.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή