Super League: Η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τα πρώτα παιχνίδια για την 20ή αγωνιστική.

Super League: Η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος
Απογοήτευση για τον Παναθηναϊκό, πανηγυρισμοί για τον ΠΑΣ.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI
1'

Η 20ή αγωνιστική της Super League, που θα κορυφωθεί με το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα την Κυριακή, ξεκίνησε από το Σάββατο. Με τρεις αναμετρήσεις που έφεραν αλλαγές στη «μάχη» της παραμονής αλλά και της πεντάδας, άρχισε μια πολύ κρίσιμη «στροφή» για το ελληνικό πρωτάθλημα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική ακόμα και για τον τίτλο.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και τον έβαλε σε… μπελάδες. Αργότερα, στην Ξάνθη η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και έχασε έδαφος στη «μάχη» για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο και δείχνουν να γίνονται από τα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (09/02) έκλεισε με το πιο σημαντικό και δυνατό παιχνίδι. Το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους 1-0 χάρη στο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη. Με το τρίποντο αυτό, οι Ηπειρώτες πήραν… βαθιά ανάσα στη βαθμολογία, την ώρα που το «τριφύλλι» έχασε πολύ έδαφος για την είσοδο στην πεντάδα.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League μετά από 20 αγωνιστικές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή