Οι καλύτεροι… μαθητές! Οι ποδοσφαιριστές με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ευρώπη!

Οι καλύτεροι… μαθητές! Οι ποδοσφαιριστές με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ευρώπη!
4'

Ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη δράση, συναρπαστικά παιχνίδια και έντονο ενδιαφέρον μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές φτάνει στο τέλος της. Ποιοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στα γήπεδα των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2022-23 και είχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία;

ΠΡΩΤΑ δες τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για νόμιμο στοίχημα στο ίντερνετ!

Μπορεί σε κάποια πρωταθλήματα η μάχη του τίτλου να είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο σε πολλές ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές λίγκες η αγωνία “χτυπάει” κόκκινο λίγες στροφές πριν το φινάλε τους. Με λίγες αγωνιστικές πλέον να έχουν απομείνει για το τέλος της σεζόν 2022-23, το Sofascore, βρήκε τους δέκα ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και είχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga και Serie A.

Στη δέκατη θέση με μέσο όρο βαθμολογίας 7,48 βρίσκεται το αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος υπήρξε ένας από τους διακεκριμένους παίκτες των “κόκκινων διαβόλων” στην πρώτη σεζόν του Έρικ τεν Χαγκ στο “Ολντ Τράφορντ”. Ο άσσος της Ρόμα, Πάουλο Ντιμπάλα, κατατάχθηκε στην ένατη θέση με βαθμολογία 7,50 και ακολουθεί ο μέσος της Λιλ, Ρεμί Καμπελά, στην όγδοη θέση με βαθμολογία 7,57.

Επόμενος στη λίστα, είναι ο Ολλανδός αμυντικός της Τουλούζ, Μπράνκο Φαν ντεν Μπούμεν, ο οποίος κατετάγη έβδομος με το εντυπωσιακό σκορ 7,59. Στην 6η θέση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, με βαθμολογία 7,62.

Η πρώτη πεντάδα

Ο μπακ της Νιούκαστλ, Κίραν Τρίπιερ, ανοίγει την πρώτη πεντάδα με σκορ 7,65, κερδίζοντας οριακά στην τέταρτη θέση τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, Γιόσουα Κίμιχ, ο οποίος έχει βαθμολογία 7,67. Ο Άγγλος διεθνής της Νιουκάστλ, μετράει μέχρι στιγμής 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μοιράσει εννέα ασίστ, ενώ έχει σημειώσει ένα γκολ. Από την πλευρά του ο Κίμιχ, μετράει μέχρι στιγμής 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν, έχει πετύχει έξι τέρματα, ενώ έχει και εννέα ασίστ.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος έχει σκορ 7,69. Ο 31χρονος έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει σημειώσει 18 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει 17 ασίστ. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Βέλγος “μαέστρος” της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά από μια ακόμα εκπληκτική σεζόν με βαθμολογία 7,79. Ο αρχηγός των “πολιτών” έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 42 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σίτι, έχει δώσει 27 ασίστ, ενώ έχει “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα εννέα φορές.

Με διαφορά Νο1

Ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία για τη σεζόν 22/23 μέχρι στιγμής είναι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, με την εντυπωσιακή βαθμολογία 8.20, πολύ υψηλότερα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της λίστας. Μέχρι στιγμής είναι μια εκπληκτική σεζόν για τον Μέσι, αφού κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή στο Κατάρ, ενώ μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 36 εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ και έχοντας 19 ασίστ. Αν και η πορεία της ομάδας του ήταν απογοητευτική στο Champions League, εντός συνόρων βρίσκεται στην κορυφή της Ligue 1 και στο +8 από τη 2η Μαρσέιγ, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η λίστα με τους δέκα ποδοσφαιριστές με την υψηλότερη βαθμολογία στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τη σεζόν 2022/23.

  1. Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν) - 8.20
  2. Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι) - 7.79
  3. Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν) - 7.69
  4. Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου) - 7.67
  5. Κίραν Τρίπιερ (Νιουκάστλ) - 7.65
  6. Αντουάν Γκριζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης) - 7.62
  7. Μπράνκο Φαν ντε Μπούμεν (Τουλούζ) - 7.59
  8. Ρεμί Καμπελά (Λιλ) - 7.57
  9. Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα) - 7.50
  10. Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) - 7.48

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή