Το βρετανικό ντέρμπι και η Μπαρτσελόνα

Τα δυο πρώτα εισιτήρια για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να δοθούν σήμερα το βράδυ...

2'

Τα δυο πρώτα εισιτήρια για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να δοθούν σήμερα το βράδυ.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι, στην ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης της με 1-0 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο Ντόνετσκ από την Σαχτάρ έχοντας ουσιαστικά πάρει την πρόκριση μετά το 5-1 του «Καμπ Νόου».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι(1-0):

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «4» με μία δεύτερη νίκη επί των «μπλε» δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση τους. Στο αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής των γηπεδούχων Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ως μοναδικό αμφίβολο τον Ράφαελ.

Στην αντίπερα όχθη, η Τσέλσι είναι στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τον διακαή της πόθο εδώ και χρόνια, ωστόσο πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο για να αποφύγει τον αποκλεισμό. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Κάρλο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα(1-5):

Σε διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα έχει μετατρέψει ουσιαστικά τον επαναληπτικό στο «Ντόνμπας Αρένα» κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την επικράτηση τους με 5-1 είναι το ακλόνητο φαβορί από το ζευγάρι για το εισιτήριο με προορισμό τα ημιτελικά. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει τους Ινιέστα, Αμπιντάλ, Πουγιόλ και Μπόγιαν.

Από την άλλη πλευρά στόχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι μία καλή εμφάνιση προκειμένου να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση. Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κούτσερ και Ρατ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή