Στον τελικό ο Πανιώνιος

Την πρόκριση στον αυριανό τελικό του Final 4 του κυπέλλου στο πόλο, πήρε για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Πανιώνιος, επικρατώντας της Χίου με σκορ 10-6...

1'

Την πρόκριση στον αυριανό τελικό του Final 4 του κυπέλλου στο πόλο, πήρε για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Πανιώνιος, επικρατώντας της Χίου με σκορ 10-6, στον πρώτο ημιτελικό που έγινε στην Κάλυμνο.

Οι Νεοσμυρνιώτες παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι από τη Χίο, αφού τα σημάδια της αγωνιστικής απραξίας, ήταν έντονα για την ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα.
Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τις επιθέσεις που έπαιξε με παίκτη παραπάνω, σε αντίθεση με τη Χίο που δεν εμφανίστηκε καλή σε αυτόν τον τομέα.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 2-4

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΙΟΣ (Βαγγέλης Ρούπακας): Μισεντζής, Βιτέλας, Στ. Μιμίδης, Σάντα 2, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης, Ποντικέας, Χατζηδάκης, Κόχειλας 3, Κότεριλ 1, Γαβαλάς. Δεν έπαιξαν οι Πουλιόπουλος και Γκιάλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Μιράλης 1, Μάζης 3, Κοκκινάκης 1, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Τόμπσον 1, Μουρίκης 1, Μπεριστιάνος, Χατζηγούλας, Καπότσης, Γαρταγάνης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή