Στα 60 fps το Youtube

Με σταδιακές αναβαθμίσεις, των οποίων η υλοποίηση θα ξεκινήσει το αμέσως προσεχές διάστημα, η Google θα εφοδιάσει την υπηρεσία Youtube με νέες λειτουργίες, στοχεύοντας φυσικά να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη και δελεαστική για τους χρήστες της. Μεταξύ νέων λειτουργιών περιλαμβάνεται η υποστήριξη video σε ταχύτητες 48 και 60 frams per second.

Στα 60 fps το Youtube
1'

Η λειτουργία αναμένεται να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους ανεβάζουν clips από video games, τα οποία συχνά είναι καταγεγραμμένα σε αυτές τις ταχύτητες. Ωστόσο και αρκετές φωτογραφικές μηχανές και videocameras μπορούν πλέον να καταγράφουν σε αυτές τις ταχύτητες. Ο χρήστης θα πρέπει να προσέξει ώστε η ανάλυση 1080p να είναι η επιλεγμένη στο Youtube, ώστε να απολαύσει την αναπαραγωγή σε αυτά τα frame rates.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής YouTube Creator Studio για λειτουργικό Android. Μεταξύ των λειτουργιών της εφαρμογής είναι και μια αναφορά πραγματικού χρόνου για τα views που έχει ένα video clip.

Τέλος, η YouTube προσφέρει πλέον περισσότερα από 7.500 ηχητικά κομμάτια χωρίς πνευματικά διακαιώματα προκειμένου ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να πλαισιώσει με αυτά τα video του.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται τα «έξυπνα» ρολόγια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή