Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Ίσως προκύψουν «τρικλοποδιές» από κακόβουλα άτομα

Ζώδια - Tοξότης: Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι εύκολο να βρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας και να «τα δώσεις όλα»

Tοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια ή ακόμη και «τρικλοποδιές» από κακόβουλα άτομα.
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια ή ακόμη και «τρικλοποδιές» από κακόβουλα άτομα, πριν λοιπόν βάλεις μπρος τις «μηχανές» σου, φρόντισε να εξασφαλίσεις τα νώτα σου και να προνοήσεις για το ενδεχόμενο μιας «κακοτυχίας». Ίσως βέβαια να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που θα σε θέσει υπό περιορισμό. Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι εύκολο να βρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας και να «τα δώσεις όλα», χωρίς να πάρεις τίποτα, ίσως όμως να επανέλθει στο προσκήνιο με… άγριες διαθέσεις κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Αν είσαι μόνος/η, τότε οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην ενδοσκόπησή σου ή την διερεύνηση καταστάσεων, αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς» σε μια νέα σχέση. Μπορεί ωστόσο να σε κυριεύσουν οι αναμνήσεις για κάποιον/α, που δεν είναι δίπλα σου σήμερα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ένα συμβάν θα βγάλει στην επιφάνεια όλα εκείνα που στο προηγούμενο διάστημα κρύβονταν κάτω από το χαλί, με κίνδυνο να πληγώσεις ή να πληγωθείς πολύ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή